4/13/2011

Happy New Year to You and Tonbo! :-)

Tonbo brooch: Renáta Ormandíková. For your own piece look further down :-)

I promise, I will try not to get emotional, but I just got back from a night out on town with friends and a glass of wine (so yes, sorry, this WILL be a little emotional, so consider yourselves warned! If you want to avoid this and go straight to your birthday gift, skip to the next paragraph)
It seems like no time at all, but when I wrote my first entry on this blog a year ago, little did I know how much joy, excitement, how many wonderful people and sleepless nights it will bring into my life. So I take this opportunity to say a huge THANK YOU! to all of you coming back to this blog. To all of you I met personally on this journey (you know who you are) and all of you I am still looking forward to meet. To all of you letting me take your photograph, to all of you giving me a chance to do this and learn as I go on. Without you, I would be all alone in my joy of finding beauty around me and my love for photography ;-)
I am not a person of numbers, but in this case they are blowing me away, so let me take my hats down and send my love to all 425 followers here, all 73 on bloglovin, all 232 166 visits from countless countries, and all my 621 tonbogirl friends on Facebook. If there is one thing I have learned in this year: you can do whatever you set your mind, heart and immunity system to do.

YOUR GIFT:
And since this calls for celebration and I would love to give at least a little present to as many of you as possible, with the very kind co-operation of the Slovak jewellery maker Renáta Ormandíková (whose magical shop Krása vesmírna just celebrated 3 years of existence) here is your gift and chance to own a piece of unique, hand made designer jewellery from Renáta: till the end of April, you get automatically 10 € off when buying any piece of jewellery at her shop Krása vesmírna in Bratislava - just tell her the key word: TONBO (or VÁŽKA). I swear I will try not to go there tomorrow and buy all the funky earrings, majestic necklaces, happy brooches, cute hats, T-shirts and kick-ass decorations.You'll find the shop in Bratislava, Zámočnícka 11 in the courtyard, more about her here or on Facebook. Thank you again and wishing YOU a Happy New Year and ME writing shorter posts at night! :-)


Sľubujem, budem sa snažiť nerozcítiť sa, aj keď som sa práve vrátila z príjemného večera s priateľmi a pohárom vína (oukej, sľub beriem späť, toto bude zrejme rozcítené... a týmto vás varujem! Ak sa tomu chcete vyhnúť, preskočte priamo na váš narodeninový darček o odsek nižie...)
Vôbec sa mi to nezdá, ale pravdou je, že svoj prvý príspevok na blog som písala pred rokom. Vtedy som ešte netušila, koľko radosti, objavovania, koľko úžasných ľudí a bezsenných nocí mi to prinesie. Preto si dovoľujem povedať jedno veľké ĎAKUJEM! vám, ktorí sa pravidelne vraciate na tento blog. Vám, ktorých som mala to šťastie počas tohto roka osobne stretnúť (vy viete, kto ste), aj vám, ktorých ešte len osobne stretnem. Vám, ktorí ste ma nechali odfotiť vás, a vám, ktorí mi dávate šancu toto robiť a pritom sa neustále učiť. Bez vás by som bola v celom tom hľadaní štýlu a krásna, aj vo svojej láske k fotografii tak nejak sama ;-)
Čísla nie sú úplne moja parketa, ale v tomto prípade ma tešia nadmieru, tak dovoľte mi dať klobúk dole a poslať za hrsť lásky všetkým 425 followerom tu na blogu, všetkým 73 na bloglovine, všetkým 232 166 návštevám z nespočetných krajín a všetkým 621 priateľom Tonbogirl na Facebooku. A didaktický prvok na záver: ak som sa počas tohto roka niečo naučila, tak je to určite to, že ak niečo chcete celým srdcom, telom aj dušou, dokážete to. Tak.
  
VÁŠ DARČEK:
A keďže toto považujem za dostatočný dôvod na oslavu (ha!) a najradšej by som dala darček každému z vás, s milým súhlasom Renáty Ormandíkovej (ktorej čarovný obchodík Krása vesmírna práve oslávil tri roky) vám ponúkam šancu vlastniť unikátny hand made dizajnový šperk Renáty so zľavou 10 z ktoréhokoľvek a každého kúska: narodeninová ponuka platí do konca mesiaca Apríl a stačí pri kúpe povedať heslo: TONBO (alebo VÁŽKA). Sľubujem, že sa budem snažiť tam zajtra neísť a nekúpiť všetky funky náušnice, veľkolepé náhrdelníky, veselé brošne, milé klobúčiky, tričká a ne-u-ve-ri-teľ-né dekorácie. Krásu vesmíru nájdete v Bratislave na Zámočníckej 11 vo dvore, viac o Kráse vesmírnej tu, prípadne na Facebooku. Ďakujem ešte raz a prajem VÁM šťastný a krásny nový rok a SEBE písanie kratších postov v noci! :-)

28 comments:

  1. Ja gratulujem, a slubujem, ze budem dalej sirit slovo Tonbonovo. (questionable grammar, ale myslienka sedi)

    ReplyDelete
  2. Gratulujem. :)
    A prajem ešte veľa takých krásnych a inšpiratívnych fotiek ako doteraz. :)

    ReplyDelete
  3. Gratuluju Mariko :) jsi jediný streetstyle blog, co mě nikdy neommrzel a čtu ho pravidelně :)

    ReplyDelete
  4. gratulujem!!!a super akcia :)

    ReplyDelete
  5. Tvůj blog je přece úžasný, zasloužíš si to;) Moc gratuluju!

    ReplyDelete
  6. Happy birthday to Tonbo! I'm SOO proud of ya! :)

    ReplyDelete
  7. gratulujem :) a prajem rovnako úspešný nasledujúci :)))

    ReplyDelete
  8. skvelé! krásne výročie :)

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  9. Marika,
    gratulujem, prajem ti este vela krasnych zazitkov s krasnymi ludmi!

    Chybicka v adreske! Je to Zamocnicka, len aby niekto nepobludil!

    ReplyDelete
  10. Super! Si príkladom toho, čo všetko sa dá za rok stihnúť :) Prajem ti ešte desať takých rokov :)

    ReplyDelete
  11. vsetko najlepsieee!! a gratulujem :-)

    ReplyDelete
  12. Gratuluji:) A ten jelen v čelence je....óóóó!!!!

    ReplyDelete
  13. gratulujeeeem:))
    Mohla by som si požičať jednu tvoju Tamarinu fotku do článku? (aj so zdrojom, of course:))

    ReplyDelete
  14. ach, už je to rok? Gratulujem najviac! A želám, nech ti láska k fotografii a hľadanie krásna privádza do cesty naďalej len samé úžasné zážitky a skvelých ľudí.
    A ten darček, ojojoj, nemám slov - okrem veľkého ďakujem - rovno utekám na miesto činu :-)

    ReplyDelete
  15. Congrats! A diky TOBE, moc me to tady bavi <3

    ReplyDelete
  16. Všetko naj tomuto krásnemu blogu, veľa kreativity, nápaditosti, inšpiratívnosti a stále vzrastajúci počet čitateľov! Objímam.

    ReplyDelete
  17. Jee, no gratulujem! A do ďalšieho roku želám ešte viac úspechov! Bavíš ma :) A asi si pôjdem teda kúpiť ďalšie naušnice :))

    ReplyDelete
  18. ci jeho, to ešte len rok? mi to príde oveľa oveľa dlhšie. pripájam sa teda ku chorálu.

    ReplyDelete
  19. Už dlhšiu dobu sledujem tento blog.Čakala som na vhodnú príležitosť zareagovať a teraz je to TU!
    Vždy ma potešíš svojim citom pre detail doplnený milým popisom, páčia sa mi tvoje nápady, vnímanie života, ľudí a je cítiť, že do toho vkladáš celú svoju osobnosť. A aj keď Ťa nepoznám osobne, želám veľa radosti z práce, ktorú robíš naozaj na jedničku s hviezdičkou. Živio!:)
    s pozdravom E.

    ReplyDelete
  20. velka vdaka vsetkym vam!

    kaja: amen! :-)

    maus, zubata, dolcezuzka, jaja, jude, suzinqa, kaja, bambi, oksanka, MeMe: dakujem! :-*

    linda: vazim si to, fakt! :-)

    natalia: dakujem, opravne :-)

    ivka, dominika: hehe, uzite si to :-)

    daria: som vedela, ze ta potesi :-)

    tengu: :-*

    evka krasna: hug you back! :-)

    feri: :-) vitaj v chorale :-))

    Mila anonymna E: :-) dakujem, dakujem, vazim si tvoje slova, potesili velmi, nech ti tento blog nadalej radost robi! :-)

    ReplyDelete
  21. gratulujem!! som rada, ze sa mi tento blog dostal do zorneho pola

    ReplyDelete
  22. Marika, velka a srdecna gratulacia!!Rob prosim Ta vsetko ako doteraz a zelam vela inspiracie, entuziazmu a este vyssie cisla navstevnosti :DDD
    Romi

    ReplyDelete
  23. Velky a srdecny GRATUL...
    :-)

    ReplyDelete
  24. kristina kovacova4/14/2011 12:51 PM

    tvoj pristup je inspirativny. gratulujem k 1. roku a nech ta nadsenie a kreativita neopusta dlllho dlho dlho.. idealne nikdy :)

    ReplyDelete
  25. Blahozelam! Nech sa ti dari aspon tak ako doteraz aj nadalej, pokracuj v tomto skvelom projekte :)

    ReplyDelete
  26. kočka tvoj blog má hviezdičku v mojom založkovom svete na notbuku a ešte dlho bude mať :)takže gratulujem k roku :) a mimochodom skvelé fotky z Agathynej prehliadky ...hneď ma napadlo že v.i.p miestečko na fotenie si musela mať :) drž sa! :)

    ReplyDelete