12/19/2013

Video portraits for Orange Fashion 2013




This year for the 10th annual Orange Fashion, together with a team of amazing young people, we shot short portraits of the participating designers. Here compiled into one video for you, but at the event each video was screened before each catwalk.
Choreographer/dancer Renáta Ptačín worked with the theme of each collection and together with the designers we created her "outfits". You can see Fero Mikloško's all glamour and fur Lady Marmalade, Veronika Hložníková's pretty princess doll, Marcel Holubec's collection inspired by the movie "Panna a netvor" and his horse riding influences, Hana Převrátilová and Boris Hanečka's collaborative collection as a homage to the artistic craft of haute couture, and Mária Štraneková and her students collaboration Faith, Hope and Love.
Big Thanks to all who participated and to the Orange Foundation for their trust. This was fun! :-)
Next up: the collections from the catwalk.

Tento rok, pre 10. ročník Orange Fashion sme spolu s tímom super mladých ľudí natočili tzv. medajlóny návrhárov. Tu sú pre vás zhrnuté v jednom videu, v ten večer bolo každé video premietané zvlášť pred každou prehliadkou.
Choreografka/tanečníčka Renáta Ptačín pohybom spracovala tému a inšpiráciu konkrétnych návrhárov a ich kolekcií, a spolu s návrhármi sme Renátu obliekli do náznakov kolekcií. A tak uvidíte trblietkovo-kožuchovo-glamour Lady Marmalade Fera Mikloška, princeznovské porcelánové bábiky Veroniky Hložníkovej, Marcela Holubca a jeho inšpiráciu filmom Panna a netvor a jazdeckými elementami, spoločnú kolekciu Hany Převrátilovej a Borisa Hanečku ako poctu krajčírskemu remeslu a haute couture, a spoluprácu Márie Štranekovej so 4 jej študentami na tému Faith, Hope and Love.
Veľké Ďakujem všetkým zúčastnením, a Nadácii Orange za ich dôveru. Bolo to super! :-) 
Ako ďalšie prídu fotky z prehliadok a kolekcie live.

8 comments:

  1. video je úplne po**** ... paráda

    ReplyDelete
  2. Nádherné!!!

    ReplyDelete
  3. dakujem vam uctivo za vsetkych sikovnych, ktori na tom robili :-)

    ReplyDelete