9/24/2010

Falling leaves, Prague streetstyle via Toronto


So this is how transitioning to fall looks like when you're from chilly Canada :-) I met this lovely girl from Toronto and her boyfriend on the streets of Prague and while I already had my leather jacket and Converses on, she was still enjoying the last rays of sun. We chatted about Toronto Fashion Week and blogging and life as such :-) and all the while I couldn't stop staring at her pretty necklace of golden, fallen atumun's leaves...

Tak takto vyzerá prechodné oblečenie na skorú jeseň, ak ste z Kanady :-) Toto milé dievča z Toronta som stretla aj s jej priateľom v pražských uliciach. Ja už zababušená v koženej bunde, Conversky na nohách a ona si takto uživala posledné lúče slnka. Kým sme sa rozprávali o Toronto Fashion Weeku, blogovaní a živote ako takom :-), ja som nevedela oči odtrhnúť od jej krásneho tematického náhrdelníka zo zlatistých, opadaných jesenných listov...

8 comments:

  1. jedna znama z Kanady byla u me v Cr na navsteve nekdy koncem rijna a chodila zasadne v tricku a pochvalovala si pocasi...a jeji pritel z kalifornie tenkrat nosil zasadne perovou bundu:) haha...kazdopadne vypada kouzelne a etericky....a nahrdelnik mam podobny, asi ho brzo vytahnu a provetram:)))

    ReplyDelete
  2. z nej srší taká pohoda. Veľmi dobre vyzerá, baba jedna!
    A k tomu náhrdelníku- aj ja by som taký brala

    ReplyDelete
  3. Jeeeej, z Toronta? A na Fashion Week sa chystam uz teraz!!!!Mimochodom, velmi sa jej necudujem, tak napriklad je v Toronte 30 stupnov! Ale zase aby nikomu nebolo luto, tu, ked pride zima, tak taka tuha, ze vam dve vetrovky nestacia. Minus 30 je bezna zalezitost. Asi preto chodime obleceni "letne" tak dlho, ako sa len da:)
    xxx
    http://barboradudinska.blogspot.com
    "fashionably tasteful. have a bite"

    ReplyDelete
  4. Aj ja behám v krátkych tričkách :P

    ReplyDelete
  5. Ev: daj foto :-)))
    Basi, myslela som na teba, ked mi o tom hovorila :-) Ja im tu horkokrvnost obcas aj zavidim, to ja som vzdy ako cencul :-)

    ReplyDelete
  6. Niekedy ženám závidím, aká charizma sa z nich ťahá už na prvý pohľad. A viem, že závidieť sa nemá, tak len obdivujem :)
    .

    ReplyDelete
  7. tak tato fotka je z minul.leta, ked slecna bola u nas na navsteve v Prahe minuly rok,ten jej priatel je bratranec mojho priatela, zhodou okolnosti je u nas prave ted jeho sestra,takze si uzivame trochu Kanady tu v Prahe kazdy rok:-)

    ReplyDelete
  8. anonym: :-)))) milujem tento maly svet :-) so slecnou sme sa prave "zfriendovali" na fb :-)

    ReplyDelete