9/05/2010

One Life Stand, Bratislava wedding style


This is a very special post - dedicated to my friends Zuzka and Jonáš, whose wedding we attended last weekend. Okay, I am being sentimental here, but I also wanted to show you the bride in her fabulous and not so traditional (hooray!) dress. Of course all brides (and babies) are absolutely beautiful, but this affair was so cool and stylish :-)
Zuzka was wearing a body top and skirt made by fashion designer Jana Gavalcova and random jeans jacket. The skirt was made of many layers of tulle and a few layers of organza on top. Notice the cute pockets on the skirt? And the best part for me were the three words printed on the top layer of the tulle: One Life Stand. Awwwwww! Okay, we are - both with the bride - copywriters by profession, so it might be a little deformation on our side :-) but isn't it just pure genius and beauty combined?
Zuzka and Jonáš, wishing you all the best and happiest in this world!


Tento post je pre mňa veľmi špeciálny a venovaný mojim priateľom Zuzke a Jonášovi, ktorých svadbu sme si minulý víkend poriadne užili. Hrdo sa hlásim k mojej sentimentálnosti, ale tak či tak som vám chcela ukázať nevestu v jej fantastických a netradičných (áno!) šatách. Jasné, že všetky nevesty a bábätká sú bez debaty krásne, ale tu sa, prosím, krása snúbi s nápadom a štýlom :-)
Zuzka mala na sebe body a sukňu šitú módnou návrhárkou Jankou Gavalcovou a džínsovú bundičku. Sukňu tvoril navrstvený tyl a pár vrstiev organzy na vrchu. Všimli ste si tie milé vrecká na sukni? Naj časťou sukne pre mňa boli aj tak tri slová natlačená na tyle: One Life Stand. Záležitosť na jeden život. Nádhera! Priznávam, že obidve s nevestou sme ako copywriterky v tomto prípade profesionálne deformované a bez odstupu :-) ale stále mi to príde ako úžasná kombinácia nápadu a krásy.
Zuzka, Jonáš, prajem vám v tomto svete len to naj!

18 comments:

  1. perfektne, fakt s napadom :)

    ReplyDelete
  2. paraaada konene nevesta co nevyzera ako nedopecena svadobna torta...

    ReplyDelete
  3. jéj to sú prekrásne šaty a k nim bundička...no skvelé!také neotrelé..lajk!!

    ReplyDelete
  4. :-)))) Zuzka teda rozhodne nie je ziadna nedopecena svadobna torta, to ma pobavilo! :-)

    ReplyDelete
  5. no myslela som to tak ze mne tie klasicke saty, co sa niekde, neviem, ale kde poziciavaju...pripominuju take velke torty svadoben ..vsetky vyzeraju rovnako, nacukrene a sladko ...

    ReplyDelete
  6. Zuzka, absolutne s tebou suhlasim, tvoj koment mi prisiel celkom vtipny :-) aj som to tak myslela, len to mozno vyznelo inak :-)

    ReplyDelete
  7. Baby to je sranda, akurat som rano citala na facebooku ako nejaka kamoskina znama komentovala u nej na wall tieto saty ze fajn, ale ze ony nechce byt v den svadby holka z ulice. Som divna ked ja chcem???? :-)
    nech zije ulicaaaaa

    ReplyDelete
  8. weeej nech zije ulica :-)

    ReplyDelete
  9. Finally some wit in the wedding lifestyle! Let's all start thinking outside the box ;)

    ReplyDelete
  10. To je nevesta! Nádherná! Nápaditá!
    .

    ReplyDelete
  11. silvia Paldia9/08/2010 2:26 PM

    jedinecne, tak ako je Zuzka..nadhera!

    ReplyDelete
  12. To je uuzasne ako dievcata reaguju na takyto "iny" pristup :) To znaci ze asi viacerym babam nie je po chuti ta ponuka tazkopadnych svadobnych modelov v salonoch. Huraaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. Nadherne a svieze :) A napis je najlepsi :)

    ReplyDelete
  14. The ardor volition potentially impact labels as Striver that makes me feel so powerfully
    approximately this.

    My site :: Unique Personalized Gifts
    My webpage > stickers

    ReplyDelete