12/22/2010

Girls on Portobello Road, London streetstyle


Yes, Londoners keep riding their bikes/going out in tiny dresses and light cardigans at night/smoking outside pubs with only a shirt on/sleeping with the radiator off/walking around in polo shirts/with flip flops barefoot(!) even in winter. While you are wrapped up like a sausage with only your nose peaking out for some fresh air, dressed in survival style (placing style very far behind the need to stay alive), waving at them with a camera, trying not to scare them away. More examples of the above mentioned still to come :-)
Until then you can check out mdls.cz, a portal covering the world of modeling and fashion, where I will be regularly guest blogging and posting street style photos, starting.... to-day! :-)

Áno, Londýnčania jazdia na svojich bicykloch/chodia na nočné žúrky v minišatoch a ľahkých svetríkoch/fajčia pred pubmi len v košeliach s vyhrnutými rukávmi/spia s vypnutými radiátormi/po uliciach chodia v krátkych rukávoch/a flip flopoch na bosých nohách(!) aj v zime. Kým vy ste zabalený ako snehuliak, len nos vám trčí, aby sa vám do pľúc troška kyslíka dostalo, oblečený ako do boja (štýl v tomto prípade ďaleko zaostáva za primárnou potrebou prežiť), mávate na nich foťákom a dúfate, že ich neodstrašíte. Viac príkladov tejto špecifickej odolnosti voči zime ešte len príde :-)
Zatiaľ si môžete mrknúť mdls.cz, český portál o modelingu a móde, kde budem ako hosťujúci bloger viac-menej pravidelne postovať fotky z ulice....od-té-raz! :-)

10 comments:

  1. Congratulation on the cooperation with the mdls.cz! :)

    ReplyDelete
  2. I love your blog. Great people shots. Great photos.

    ReplyDelete
  3. tá naľavo má krásnu kabelku ... a tiež gratulujem k spolupráci :)

    ReplyDelete
  4. Wow gratulujem :) to je skvelé!
    A "zaľúbila" som sa do oblečenia tých dievčat...vyzerajú hrozne milo

    ReplyDelete
  5. už som to velakrát počula, to o flip-flopoch aj v zime...rada by som to aj videla niekedy už! :D
    http://fashionfairyblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. krásna fotka! a gratulujem :) teším sa na ďaľšie :)

    ReplyDelete
  7. blahozelam k mdls a hrozne sa tesim, kedze si ziarivy priklad, ze ked nieco robis fakt dobre a este aj s laskou a nadsenim, tak sa to spozna a ma to uspech. super si!

    ReplyDelete
  8. bajkovat treba aj ked mrzne!

    ReplyDelete
  9. dakujem vam! ja sa tesim na jar, hadam si konecne tiez nejaky ten bicykel adoptujem :-)

    sylvi, co pijes? :-D

    ReplyDelete