1/04/2011

In her style: Lili Weiss Hill, Winter 2010/part 1


She loves roses and goosebumps. And has the most luscious lips and deep eyes. Really, taking her picture is like click-click-click, your film is gone.... Oh, and speaking of goosebumps, we met up with Lili during a really, and I mean REALLY cold december weekend at her house in London. It was that weekend when because of a snow storm, my plane almost didn't leave Bratislava and almost didn't land in Stansted. But on Sunday, suddenly the sun came out, the snow was gone and it almost felt like spring. "Deletrius snowus!" Pure magic :-)

I remember the first time I've met Lili, it was during her time in the world of advertising in Bratislava and later, around 2008-2009, I noticed her work as the Editrix-in-chief of the Inspire magazine. During that time she really opened the magazine to young photographers, stylist and artist from around the world. And that is also how she met her husband Tony, ta-daaam (but that's a completely different story and we'll come back to that later :-)

Lili has an unique sense of personal style which made her stood out in Bratislava as well as London, just look here. To my big joy, recently she has started her own photography blog, gradually focusing on black and white nude photography, roses and more. Oh so beautiful...  
Style essentials: coat: French 1940's, blouse: vintage 1940's, pants (the only ones she owns): American Apparel jodhpurs, necklace: from Paris, earrings: Renáta Ormandíková, umbrella: vintage 1930's, shoes: Poste Mistress.


Miluje ruže a husiu kožu. A má najzvodnejšie pery a najhlbšie oči. Naozaj, fotiť ju je cvak-cvak-cvak, a celý film je preč... A keď sme pri tej husej koži, s Lili sme sa stretli v jeden, že naozaj mrazivý, londýnsky decembrový víkend. To bol ten víkend, keď vďaka snehovým búrkam naše lietadlo takmer nevzlietlo z Bratislavy a takmer nepristálo na letisku v Stanstede. Ale v nedeľu, aha ho, zrazu vyšlo slnko, po snehu nezostala ani stopa a bolo teplo skoro ako na jar. "Deletrius snehus!" Mágia ako sa patrí :-)

Úplne prvýkrát som Lili stretla počas jej práce vo svete reklamy v Bratislave a neskôr, v rokoch 2008-2009, som ju registrovala ako šéfredaktorku časopisu Inspire. Počas jej fungovania sa snažila otvoriť časopis mladým fotografom, štylistom a umelcom z celého sveta. Aj vďaka tomu stretla svojho manžela, Tonyho, ta-dááám (ale to je úplne iný príbeh, k nemu sa ešte vrátime :-) 

Lili má výrazný zmysel pre módu a osobný štýl, ktorým vynikala nielen v Bratislave, ale aj v Londýne, aha. Príjemným zistením pre mňa bolo, že si nedávno založila svoj fotografický blog, kde sa chce postupne zamerať na čiernobiele akty, roses and more. Ochkám...
Style essentials: kabátik: z Francúzska zo 40-tych rokov, blúzka: vintage 40-te roky, nohavice (jediné, ktoré vlastní): American Apparel jodhpurs, náhrdelník: z Paríža, náušnice: Renáta Ormandíková, dáždnik: vintage z 30-tych rokov, topánky: Poste Mistress.

23 comments:

  1. úžasná...dechberoucí :)

    ReplyDelete
  2. tie pery ... ten štýl ... tá žena!

    ReplyDelete
  3. Je výborná! Miluju tenhle typ žen s rudými vlasy, porcelánovou pletí a modrýma očima!

    ReplyDelete
  4. pekneee. klobuucik a topaaanocky!

    ReplyDelete
  5. Wow! Does she live in London or Brati now? We need more adventurous people like this in Prague! Please send her. :-)

    ReplyDelete
  6. Kúzlo prvej fotografie je priam magnetické. Nedokážem odtrhnúť zrak...

    ReplyDelete
  7. Vintage jednoducho nema chybu, modelka je uzasna etericka bytost, taketo prispevky v novom roku velmi potesia nase zmysly!

    ReplyDelete
  8. nehorázne ma baví!!! :) och, och! :)

    ReplyDelete
  9. je nádherná! ach tie pery, oči, vlasy...celá je ako taká éterická bytosť z krajšieho sveta :)

    ReplyDelete
  10. hmm akoby sa s tým tetovaním narodila.. krásna žena!

    ReplyDelete
  11. tak tá ma dostala hneď na prvej fotke, naozaj má krásne hlboké oči :) a tie čižmy a čapicu lájkujem :)

    ReplyDelete
  12. Stunning - and the 1st picture is absolutely mesmerizing - looking in her eyes is almost like seeing her alive...

    ReplyDelete
  13. ona je nadherna, ten klobouk za deset bodu

    ReplyDelete
  14. Wonderful blog! and very nice pictures :)
    I hope you will visit my blog :)
    xoxoxo, Eve.

    ReplyDelete
  15. tonbogirl, ty jsi prostě nejlepší! doufám, že dorazíš na další fashion bloger meet-up! hrozně ráda bych tě poznala osobně.:)))

    ReplyDelete
  16. na tento post som sa fakt tešila a pekne ho aj okomentujem, lebo táto žena býva v LDN a tam chcem ísť študovať budúci rok! a lepšie to už ani nemohlo byť, hlavne ten klobúčik a kabátik sú krásne, vidno, že táto dáma žije v inom svete...a to je kompliment prosím, v inom svete plnom skvelých vintage obchodov :) teším sa na ďalšie posty!

    ReplyDelete
  17. Rachel, she lives in London right now, but will come visiting in the summer :-)

    Adriana: aj ja chcem studovat v londyne! :-) deje sa tam tolko veci, ze nedycham.... tak velmi drzim palce!

    aneta: este neviem, ci to casovo zvladnem, ale verim, ze coskoro sa zoznamime :-)

    the caramel lady: thanks! will do :-)

    ReplyDelete