5/15/2011

Prêt-à-click




1. Meet Jane, the cutest, smartest young journalist, book and music lover I have ever met. She was the first ever person that blew me away by asking for and interview for her blog on blog.sme.sk. Since then I regularly go back and look forward the interviews and her talent for picking the interviewees of course :-) 
Toto je prosím Džejn, najroztomilejšia (aj keď ma za to asi zabije :-) hlavička, mladá novinárka a milovníčka kníh a dobrej hudby. Bola prvou osobou, ktorá ma úplne zaskočila, keď so mnou chcela urobiť rozhovor pre svoj blog na blog.sme.sk. Odvtedy sa teším na každý jej nový rozhovor a cit vyberať ľudí samozrejme, haha :-)

2. If you're in Prague (which I hope I will be), this oldschool project looks like a healthy dose of fashion, culture, magazines and presentations.
Ak ste v Prahe (a ja dúfam, že budem), tento oldchool project vyzerá byť ako zdravá dávka módy, kultúry, časopisov a prednášok.

3. I love web pages with unforgettable names. My favorites: Busy being fabulous (sounds like my new life motto, ha! It is stylist Deb McLean's web full of beautiful, beautiful inspiration) and Wool and the gang (funky knitting web), enjoy! :-)
Milujem weby s nezabudnuteľnými názvami. Moje obľúbené: Busy being fabulous (asi to bude moje nové životné motto, ha! Je to stránka stylistky Deb McLean plná nádherných obrázkov a inšpirácie) a Wool and the gang (funky stránka pre fanúšikov štrikovania), nech sa ľúbi! :-)

Update: It's been long overdue, but finally here it is - my new blog header made by my colleague Jonáš. He also has a really cool website, here.
Lepšie neskôr ako nikdy - konečne predsavujem nový "header" blogu, za ktorý vďačím kolegovi Jonášovi. Ten má úplne superský web, aha tu.

12 comments:

  1. taa jane je skvelaaaaaaaaaaaaaaaa... super vlasky maa!

    ReplyDelete
  2. She's so cute, I love her tights and orange hair!

    Cheers!
    --Megan//The Martian Tide

    ReplyDelete
  3. och ich áááách je to láska!

    ReplyDelete
  4. ano ano skvelý update! :)

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  5. sikovny je jonas, paci sa mi tvoj novy header! :) a dakujem za tip na strikovaci blog (snad sa do toho niekedy pustim a naucim sa to)

    ReplyDelete
  6. great photo with red tights & Jack K. in the corner ;)

    ReplyDelete
  7. dakujem za komenty, ja som s novym headerom happy :-)

    dominika: sikovny, sikovny :-)

    thanks for your comments

    lulu: good eye! :-)

    ReplyDelete
  8. mail je stella_szigeti@yahoo.com a mám pre Teba vychytenú chuťovku, snáď na mňa nezanevrieš :D

    ReplyDelete
  9. wool and the gang je uuplna bomba :) chodim sa tam pravidelne kochat

    ReplyDelete