6/14/2011

Invitation: Fashion Days POP UP in Bratislava


Internetový nákupný klub Fashion Days otvára cez víkend Pop-Up Outlet na druhom poschodí bývalého obchodného domu Dunaj v Bratislave, kde sa dá ich značkový tovar "ošahať" a najmä nakúpiť za superduper ceny. A milá pozornosť špeciálne iba pre 120 z vás, čitateľov tohto blogu: možnosť nákupu pred otvorením Pop-Up verejnosti. Stačí kliknuť na tento link, zaregistovať sa na ňom vyplnením mena (vaše meno bude potom uvedené pri vchode na zozname), uvedením e-mailu, na ktorý dostanete potvrdenie o vstupe. Registrácia je otvorená do stredy polnoci, tak ak máte čas a chuť, tak šup na to, pretože:

Prvých 20 zaregistrovaných má vstup na VIP otvorenie vo štvrtok, 16. 6. od 15.00 do 19.00 hod., kde sa budem medzi novinármi a známymi tvárami potulovať aj ja (videla som nejaké mňam kabelky :-) Tak šup-šup!

Ďalších 100 má vstup na Pop-Up deň pred verejnosťou, a to v piatok 17. 6. počas dňa.
Oficiálne je Pop-Up otvorený od 18. do 23. júna. Viac info o Fashion Days nájdete tu a o Pop-Up na Facebooku tu. Teším sa na vás! :-)


It's shopping time! :-) The internet shopping club Fashion Days is opening a Pop-Up on the second floor of the former department house Dunaj in Bratislava, where you can see the clothes and accessories for yourself, and most of all buy them for a fragment of their original price. And as a nice gesture especially for you, the readers of this blog: an exclusive shopping time, before it opens to the public. All you have to do is click on this link and register by filling in your name (because it will be added to the list at the door) and e-mail where you will get a confirmation of your visit. Registration is open till Wednesday midnight, so move it, because: 

The first 20 of you are invited to the VIP opening on Thursday, 16. 6. from 3 to 7 p.m. (Among the journalists and some famous faces I will be nosing around as well, saw some bags that I really liked :-)

The next 100 will have access to the pre-opening day, on Friday, 17. 6. during the day. 
The Pop-Up is then open from the 18th to 23rd of June. More info about Fashion days here and about the Pop up on their Facebook page. I am looking forward meeting you! :-)

17 comments:

  1. Woohoo, sounds good :) Urcite navstivim, uz som sa aj registrovala O:)

    ReplyDelete
  2. škoda, dopekla, že v BA budem až neskôr :/

    ReplyDelete
  3. a to mi príde odpoveď hneď či som sa tam dostala na mail? :)či už som to nestihla?

    ReplyDelete
  4. tiez rozmyslam, ci a kedy pride notifikacia..

    ReplyDelete
  5. no panic, baby, zistim :-)

    dolcezuzka: ejha, no nabuduce :-)

    zannka, f.f, moni: no supa, tak sa mozno vidime :-)

    nicola: :-D

    ReplyDelete
  6. Damy a pani, mail i VIP vam pride v priebehu dneska. Samozrejme nezufajte, ak nebudete medzi prvymi dvadsiatimi, aj v piatok budu skvele kusky. a ak nemate v piatok cas, zastavte sa cez vikend alebo na buduci tyzden.

    ReplyDelete
  7. som tam, som tam :D....sa vidime vo stvrtok...juuu

    J.

    ReplyDelete
  8. Vidime sa vo stvrtoook :) Joj, ako sa len tesim!!!

    ReplyDelete
  9. super, bude fajn :-) stale sa vsak da registrovat do polnoci na piatok, este su nejake miesta volne :-)

    ReplyDelete
  10. Woohoo, vidime sa :) Inak to si mozem niekoho vziat so sebou, ci to je len pre mna vstup?

    ReplyDelete
  11. :-) v tento konkretny termin iba pre teba, pre vsetkych je to otvorene od soboty

    ReplyDelete
  12. ano som taam! zajtra sa vidiime :))

    ReplyDelete
  13. dúfam, že sa dočkám aj pánskeho oddelenia :)

    ďakujem za možnosť, a dnes sa možno vidíme ;)))

    ReplyDelete