6/03/2011

Prêt-à-click




1. Last weekend, besides sleeping, sleeping, sleeping, AND sleeping, I met up with Stella, a very interesting young lady, who reminds me of a combination of heroins from my favorite books. And who had a little book giveaway on her blog. So we met and exchanged books. I got a high school reminder in form of a Remarque as well as Adolf Branald's Strážci majáku, because she thought I might like it. I gave her Agota Kristof's The Notebook, because I thought she might like it. Simple and beautiful like that.
Minulý víkend som okrem spánku, spánku, spánku, a ešte viac spánku, dala aj stretnutie so Stellou, veľmi zaujímavou mladou dámou, ktorá má v sebe taký zvláštny mix mojich obľúbených literárnych hrdiniek. A ktorá robila na svojom blogu malé knižné giveaway. Tak sme sa stretli a vymenili si knižky. Ja som okrem jedného Remarqua (haló, stredná škola!) dostala Strážcov majáku od Adolfa Branalda, lebo by sa mi vraj mohli páčiť. Ja som jej dala Veľký zošiť Agoty Kristof, lebo by sa jej mohol páčiť. Tak. Niektoré momenty sú najkrašie jednoduché.

2. You will always remember your first..... fashion blogger :-) For me, it was Jessica from What I Wore. I don't remember how I found her, but I got instantly hooked. Thanks to her I gave a thought to  dressing like a girl from time to time, ha! :-)
Navždy sa vám v pamäti zachová.... váš prvý fashion bloger :-) Pre mňa to bol Jessica z What I Wore. Už si nepamätám, ako som na ňu prišla, ale úplne som sa namotala. Vďaka nej som vtedy začala zvažovať, že by som sa mohla z času na čas obliekať ako dievča, ha! :-)

3. This week Katzensuppe in Soda gallery in Bratislava. Yay to young female artists!
Tento týždeň vernisáž Katzensuppe v Soda gallery v Bratislave. Hurá mladým umelkyniam!

5 comments:

  1. heh knizku od stelly mam tiez :)

    ReplyDelete
  2. U mňa to bola zasa Tavi..(:
    Inak ja som veľmi zvedavý na Katzensuppe, pretože vôbec neviem čo od toho môžem očakávať

    ReplyDelete
  3. oo vďaka! a na vernisáži sa na vás všetkých tešíme ,)

    ReplyDelete
  4. Hehe a dnes som ta rada stretla, bolo to fajn. Si kocka :)

    ReplyDelete
  5. Ďakujem :) Koho takého Ti pripomínam? Knižku som aj požičala a tiež sa páčila. I keď to je takého prízemné vyjadrenie na takú literatúru.

    ReplyDelete