6/17/2011

Prêt-à-click




1. A few fresh pictures from the launch of the new lomo camera, La Sardina. AHOY! It is not only the new baby into the lomo family, but also THE camera the winner of the Vintage streetstyle competition, round two, will take home and play with. I love its design inspired by tin-can sardines, so clever! :-) More designs and stuff about La Sardina here. And above is the lovely Paulina, blogger AND member of the band Infants, who were playing at the opening, as seen with Matej from lomography.sk.
Pár čerstvých obrázkov z uvedenia La Sardina, nového lomo foťáku na lomography ambasáde v Bratislave. AHOY! Je to nielen nový člen lomo rodiny, ale zároveň aj TEN foťák, ktorý dostane výherca druhého kola Vintage streestyle súťaže! La Sardina má jedinečný dizajn inšpirovaný konzervami od sardiniek, ha! :-) Viac dizajnu ako aj info nájdete tu. Na fotke vyššie je krásna Paulína, blogerka A členka kapely Infants, ktorí hrali na otvorení, s Matejom z lomography.sk.

2. Another of my favorite bloggers of the world: Karla from Karla's closet. Everytime I escape to her blog, she makes me want to wear really beautifully feminine, body hugging clothes AND at the same time cut my hair short. No kidding, I might actually REALLY do that this summer. And stop hitting CAPS LOCK! :-)
Ďalšia z mojich obľúbených blogeriek sveta: Karla z Karla's closet. Zakaždým, keď uniknem do jej blogového sveta, mám chuť obliecť si niečo nádherne ženské a koketné a ZÁROVEŇ sa nechať ostrihať úplne nakrátko. Bez srandy, toto leto to pravdepodobne NAOZAJ urobím. Okrem toho, že prestanem kričať VEĽKÉ písmená! :-)

3. A veeery (almost wrote VERY!) interesting article about why women should shop for clothes like men. Hmmm... Wishing you a wonderful sunny weekend, dears! :-)
Veľmi (takmer som napísala VEĽMI!) zaujímavý článok o tom, prečo by ženy mali nakupovať oblečenie viac spôsobom, ako to robia muži. Hmmm, neviem, či to platí úplne aj u nás, ale za zamyslenie to stojí... Prajem vám krásny slnečný víkend, milízlatí! :-)

13 comments:

  1. la sardina ma dostala... v poslednom čase túžim po niečom takomto, ale vždy ma odradí potreba kupovať do nich filmy a to množstvo fotiek, ktoré by mi nevyšli... ale zas, má to svoje čaro... ach neviem, som na hrane, či si niečo "pořídit" alebo nie...

    karla je krásna... sledujem ju od doby, kedy som na blogspote a nejak som sa k nej preklikal... krátke účesy na ženách vo všeobecnosti milujem... ten jej úplne a som z nej zakaždým paf, mohol by som o nej písať ódy...

    ReplyDelete
  2. tam bolo jedlo zadarmo? preco sme tam neboli?

    ReplyDelete
  3. perfektní fotky, takovýhle přesně žeru!

    ReplyDelete
  4. foťák vyzerá prekrásne! :) aj celá akcia vyzerá super..a Karlu mám aj ja rada ;)

    ReplyDelete
  5. Doufám, že to uděláš! Tobě by to nehorázně seklo. I když se mi líbilo jakým způsobem si prohrabuješ ofinu dozadu :D resp. jsem ti záviděla, protože takhle mně vlasy nikdy držet nebudou!

    ReplyDelete
  6. ó slniečkovský post, paulina je olalá!
    :))

    ReplyDelete
  7. je super ten foťák a odchrbtovky su skvelé!

    ReplyDelete
  8. patrik: tak posli nejaku archivnu supadupa rodinnu fotku do vintage streetstyle a mozno ho vyhras :-)))

    suzinqa: tak preco?:-)

    Linda: och, dakujem. zbieram odvahu, dakujem za davku :-D

    jul, paulina: odchrbovky boli, nabuduce budu aj odtvarovky :-)

    dakujem vam za mile komenty, bol to prijemny vecer!

    ReplyDelete
  9. s karlou mam rovnaky problem :))

    ReplyDelete