6/13/2011

Vintage streetstyle, round 2: Oh so 90's


Photo sent in by Marica B.: "This is the picture of my mom, taken at Waikiki Beach in Hawaii by my father, about 18 years ago (around 1994). My mom always had her own take on style and I think this picture depicts it perfectly. Her style, that she wore in the 90's: short asymmetrical haircut, biiig sunglasses and colourful patterns, mostly flowers and other screamingly colourful things."
Yup, so I guess the 90's are already vintage too :-) Despite the fact that you can't really see any clothes on the picture, I love its energy, style and attitude - as interpreted by Marica's mom. And hello, Waikiki Beach? Sooo 90's :-)

Fotku poslala Marica B.: "Toto je fotografia mojej mamy, fotka bola odfotená na Waikiki Beach na Havaji mojím otcom, asi pred 18 rokmi (cca rok 1994). Moja mama mala vždy celkom originálny štýl a myslím si, že táto fotka je perfektnou ukážkou jej štýlu, ktorý nosila v 90-tych rokoch: krátky asymetrický účes, obrovské okuliare a farebné vzory, hlavne kvietky a všelijaké iné kriklavé vecičky."
Tak tak, takže 90te roky sú už asi tiež vintage :-) Napriek tomu, že na tejto fotke oblečenie nie je moc vidno, veľmi sa mi páči energia a štýl, ktoré z nej cítiť. A Waikiki Beach? Sooo 90's! :-)

14 comments:

  1. Amazing, I love the haircut and her bright swimsuit! oh the '90s...

    cheers,
    --Megan//The Martian Tide

    ReplyDelete
  2. Genialna fotka a uzasne plavky!

    ReplyDelete
  3. Ano, my sme sa tiez minule bavili o tom, ako sa 90. roky stali vintage. tak blizko a pritom tak daleko!
    Pre mna budu 90s vzdy znamenat hlavne skvelu hudbu, britpop, nircu atd.
    Je to skvela dekada a ja sa stale rada dam inspirovat hlavne hnedym ruzom a flanelovymi koselami.

    ReplyDelete
  4. wooow tak tato fotka ma nenormalny attitude....:)
    abo po slovensky gule.....

    J.

    ReplyDelete
  5. 70, 80, 90 roky, to bola zlatá baňa. Každá mala svoj vlastný štýl. Dneska je už módne všetko, nič nemá typického ducha doby. Ako moja babka vraví: daj si na seba hocičo a hocijako, všetko bude módne.

    ReplyDelete
  6. vyzerá ako katie holmes...

    ReplyDelete