6/15/2011

Wedding party, Bratislava streetstyle



Who said that the only way to dress for your friend's wedding is a dress? I find this conductor's tail-coat from a second hand shop (and initially from Denmark) a wonderful idea. Plus, it obviously suits Martina's personal style the best. Love it!
Reminder: you still have about two hours to still register for some pre-opening shopping at the Fashion Days Pop-Up outlet in Bratislava. Just click here and fill in. And enjoy! :-)

Kto povedal, že jediný spôsob, ako sa obliecť na svadbu kamarátov, sú šaty? Tento dirigentský frak zo sekáča (a pôvodne vraj z Dánska) je podľa mňa úžasný. Navyše, evidentne sedí k Martininmu osobnému štýlu viac, ako čokoľvek iné.
Poznámka: stále máte ešte také dve hodiny do polnoci na registráciu, ak si chcete dať ľahko exkluzívny shopping vo Fashion Days Pop-Up Outlete v Bratislave. Stačí klik sem a vyplniť. A nech sa ľúbi! :-)

11 comments:

  1. Ten kabát je dokonalý!!!

    ReplyDelete
  2. 100 bodov, možno aj 120... frak, jedna z najdokonalejších častí šatníka, pre mňa osobne... a raz chcem nejaký vlastniť :)

    ReplyDelete
  3. chcela som si jeden frakoid na jesen kupit. len ten moj zadok! :-DDD

    ReplyDelete
  4. taktak, parádny frak, a dobrý nápad na svadbu. nechám sa inšpirovať!

    ReplyDelete
  5. I admit I was initially taken aback. Being a man, tailcoat is something of a big deal. But then - what the hell, why not. Long live eclecticism and courage! :)

    ReplyDelete
  6. Kabátky, sáčka a fraky jsou úžasný doplnění outfitu! :) Mám je sama ráda čím dál víc! a ten to je boží!

    ReplyDelete
  7. No tak ten frak nie je na nič iné, ako na poriadnu závisť!!!! Prečo..prečo na mňa taký nikdy v sekáči nečaká :p prr

    ReplyDelete
  8. ó! skvelééééééé!!!!

    ReplyDelete