7/08/2011

Become a style hunter/LOVEC STYLU!


Calling all aspiring streetstyle photographers! Czech original fashion.cz is opening a 3 months search for you - all you have to do is to send in photographs you took on the street. Pffff, easy :-) The search is open for both the Czech and Slovak readers and photographers. I am really honored to be one of the judges in the competition - and I am really, really looking forward seeing some kick ass photography, my friends.
And here's your motivation: in the first round of judging, the winners get flight tickets to fashion capitals London, Paris and Milan, the top three photographers will be financially rewarded and the total winner gets a contract shooting for Czech original fashion and basically open doors to many fashion events. Actually, come on, I would love that! :-)
For detailed and all information click here or ask me. Also, don't hesitate to spread the word to anyone you think might be interested. Anybody thinking about joining?
I am just packing my camera, rain boots, sunhat and I am off hunting to the Pohoda festival. Wishing us all an unforgettable weekend!

Výzva pre všetkých potencionálnych streetsyle fotografov! Portál Czech original fashion počas troch nasledujúcich mesiacov hľadá práve vás - stačí len poslať fotky štýlových ľudí z ulice akéhokoľvek mesta, ktoré ste fotili vy. Pinkačka :-) Výzva je otvorená pre českých aj slovenských fotografov, a mne je veľkou cťou byť jedným z porotcov súťaže (ďalšími sú fotografovia Tomáš Třeštík a Jan Trnka, a šéfredaktorka ELLE.cz Martina Matyášová). Ja sa už teraz sa teším na super fotografie, priatelia, tak šup-šup, fotiť a posielať.
A troška motivácie: v prvom kole získajú výhercovia letenky do módnych metropolí Londýna, Milána a Paríža, top trojka dostáva finančnú odmenu a výherca získava kontrakt na fotenie pre Czech original fashion a tým pádom aj otvorené dvere na mnohé fashion eventy. Hm, vlastne, to by som brala aj ja! :-)
Pre detailnejšie a kompletné info kliknite sem alebo pýtajte sa. Ak poznáte niekoho, koho by súťaž mohla zaujať, neváhajte šíriť info ďalej. Plánujete sa niekto zapojiť? :-)
Ja si zatiaľ balím foťák, gumáky, klobúk a idem loviť na Pohodu. Pekný víkend nám!

5 comments:

  1. fuha, streetstyle som nidky nefotila ale dala si rozhodne vela motivácie :DD asi porozmýšlam.. :)

    ReplyDelete
  2. normalne nesoutezim, ale do tohoto jdu, protoze street fotim porad, tak to muzu te alespon vyuzit :)

    ReplyDelete
  3. To máš teda parádne lovište! ;-)

    ReplyDelete
  4. Rozhovor s Marikou právě online na našem webu:) http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/peoplewatching-je-jedna-z-mych-oblibenych-aktivit

    ReplyDelete