9/15/2011

About a boy, Grape festival style


Somehow this young man happened to be the only one I photographed at Grape. And what probably got me was the all around combination of the uniform-like shirt, cut off jeans, tattoo and boyish charm. Yeah, that "je ne sais qoui", to be very exact :-) Enjoy your Thursday!

Nejak sa prihodilo, že tento mladý muž bol jediný, ktorého som na Grape festivale odfotila. Čo ma upútalo, bola zrejme celková kombinácia košele pripomínajúcej uniformy, strihnuté jeansy, tetovanie a chlapčenský šarm. Také to "je ne sais quoi", ak sa mám vyjadriť presne :-) Prajem príjemný štvrtok bez práce a s koláčmi!

10 comments:

  1. I think you're right about this young man. It's hard to "pin down" as we say, but he does have a certain something special.

    The Styleseer

    ReplyDelete
  2. skoda ze ta koselan nebola len o malinko uzzsia :)
    http://kateonskate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. sympatický a to tetovanie je jednoducho mňam ♥

    ReplyDelete
  4. jooj a že som ho tam ja nevidela.. skvele tetovanie!

    http://veronikaflowers.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. tetovanie je úžasné,a s tou košelou!!no proste kus!!:P

    ReplyDelete
  6. toho chlapca poznám to je klávesák z got blue balls

    ReplyDelete
  7. Lauren: glad you see it too :-)

    dakujem za komenty, pre upresnenie uvadzam ako uz aj anonymous pise, ze mlady muz je klavesak z Got blue balls, jo, muzikanti :-)

    a prave som po prvy raz zmazala jeden anonymny koment, neviem na koho bol miereny, ale vulgarizmy dakujem neprosim. pekny den nam este! :-)

    ReplyDelete
  8. čo sa týka ľudí s tetovaniami, najviac ma fascinujú práve tí, ktorí to s oblečením nijak nepreháňajú. ako tento chlapík. proste jeden výrazný doplnok stačí :)

    ReplyDelete
  9. Ada: myslim, ze si to vystihla! :-)

    ReplyDelete