9/19/2011

Prêt-à-click

 wearing H&M dress (love it! thanks to Katarína at H&M showroom), no name sandals, a leather strap from army shop as bracelet and my Canon eos 3. 
Photo: Jakub Gulyás

1. Don't worry, this is not turning into a self-style blog, just want to say Thanks! to Zdeno at Magazín Pravda for featuring me in his article about blogs. And of course to Jakub Gulyás for yet another lovely picture :-)
Nebojte, nemením zameranie blogu, len chcem zakričať Ďakujem! Zdenovi z Magazínu Pravda za rozhovor k článku o blogoch. A samozrejme Jakubovi Gulyásovi za ďalšiu milú fotku :-)

2. There was a point in my life where I changed jobs and ended up for a few months in one where there was nothing to do (honestly, there is such thing). After catching up on my sleep and all private matters I couldn't bear it longer and left, but during that time I read everything from Maria's blog, I can even smell the New York air while reading it :-) Oh, and she has a book out and on Tuesday will be reading from it, here.
V jednom životnom momente som zmenila prácu a pár mesiacov pobudla v agentúre, kde nebolo čo robiť (neuveriteľné, ale pravda). Po tom, ako som dospala roky práce predtým a dala si dokopy ostatné životné záležitosti, som to už nevydržala a odišla. Bolo to však obdobie, v ktorom som sa "prečítala" až na koniec internetu, a medzi moje obľúbené patril aj Máriin blog. Keď ho čítam, dokonca cítim vôňu smrad New Yorku :-) Mária práve vydala knihu a tento utorok z nej bude čítať, aha tu.

3. And this is were I will spend my next weekend, people and fashion watching and drinking overpriced coffee, ha! Looking forward meeting and shooting new (and old familiar) faces :-)
A aha, tu plánujem stráviť ďalší víkend, sledovať ľudí a módu a dávať si predraženú kávu, ha! Teším sa na všetky nové (aj staré známe) tváre :-)

21 comments:

  1. keď sa zadívam, vidím ťa stáť v mori!!! užííívaj Prahu

    ReplyDelete
  2. Hraješ mi na city, Marika! :D Zase úžasná.

    ReplyDelete
  3. You look gorgeous! Well done!

    The Styleseer
    http://styleseer.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. krásna fotka, príjemný rozhovor. Mária vydala knihu? no teda! tak daj echo aká je, keď ju dočítaš. a žeby výlet do prahy? :)

    ReplyDelete
  5. Krasna! :) Rada si pozriem viac z tvojho vlastneho stylu! :)

    xx
    M.

    ReplyDelete
  6. nádherná fotografia a rozhovor je skvelý! :)

    ReplyDelete
  7. Mariko jsi prostě nádherná žena a rozhovory s tebou mě baví! a máš krásný šaty! a tyjo mrzí mě že nebudu v Praze ráda bych tě potkala... kadopádně si to užij a těším se na nějaké fotky :)

    ReplyDelete
  8. už Ti niekto povedal, že si krásna? :)))

    ReplyDelete
  9. tie šaty pôsobia neskutočne! krásna

    ReplyDelete
  10. juch tes sa v prahe na hnusneee pocasie :)) mariin blog vyzera super idem si nieco z neho precitat kedze ja rada vonu(smrad)new yorku :)
    http://kateonskate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. krásná fotka :) už se taky těším na fashion weekend :))

    ReplyDelete
  12. páči sa mi ako si napísala že "wearing... my Canon eos3". to mi pripomína Warhola, ako sa každé ráno pekne obliekol a na krk bez rozmýšľania zavesil fotoaparát, proste súčasť outfitu kamkoľvek išiel :)

    ReplyDelete
  13. Nico: ty mi pleties hlavu... :-)))

    Linda: :-*

    Lauren: thanks, dear! :-)

    domi: ano, vylet do prahy! nechystas sa?

    Bonnit-S: akoze maximum je 10? :-D

    blondava: delam, co muzu, ha :-D

    Marcela, Beth, Simsalabim: dakujem uctivo :-)

    Alice: praha bude nabuduce, uzivaj tulipany :-)

    girl with camera: www.jakubgulyas.com

    dolcezuzka: ty! :-))))

    luella: hej, asi zacinam byt nejaka satova :-)

    Kate: ne-e, nemoze byt hnusne, ja sa chcem tulat ulicami :-) enjoy, dufam, ze sa bude pacit!

    georgie: dakujem, aj ja, mozno sa zrazime :-)

    Alcohols: pekne, prave mam rozcitany zivotopis, ha :-))

    jul: cool :-)

    ReplyDelete