10/07/2011

Fall's colours, Prague streetstyle

 

For a few days, just before I met this girl, I had this colour combination in my head for fall: black with dark blue (I don't care if some say it doesn't go together, in my book it is top right now :-), brown leather and bordeaux accessories (she goes for brick red that Oh so suits her). I am going to throw a pretty scarf around my shoulders and I am sooo ready for fall (well, in theory anyway. Off I go on my bordeaux hat hunt. See ya!)
Update: thanks to Jana for the info - the girl is Isabela and you can find her blog here.

Pár dní predtým, ako som stretla túto nežnú slečnu, som mala v hlave farebnú kombináciu na jeseň: čiernu s tmavomodrou (nevysvetlíte mi, že to vraj nejde dokopy, u mňa je to momentálne top! :-), s hnedou kožou a bordovými doplnkami (slečna si vybrala tehlovú). Okolo ramien si ležérne hodím šatku a som pripravená na jeseň (zatiaľ aspoň teoreticky, vyrážam loviť môj bordový klobúk. Vidíme sa!)
Update: vďaka Jane za info - slečna sa volá Isabela a jej blog nájdete tu

11 comments:

  1. Mně se to prostě líbí :) Jen výrazný šátek a je to super tečka outfitu.

    ReplyDelete
  2. potrebujem tú sukňu, skvelá inšpirácia :)

    ReplyDelete
  3. jéj, jej blog sledujem, je super! :) ♥

    ReplyDelete
  4. Sluší jí to ... a má pěkně zrzavé vlasy :) ... a nevíte někdo náhodou adresu jejího blogu? docela bych se podívala :)

    ReplyDelete
  5. Gorgeous scarf!

    The Styleseer
    http://styleseer.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. krásna sukna...a čierna a tmavomomdrá, nad tým som sa nikdy nejak nezamýšlala :D ale neviem prečo by k sebe nemali ísť, vyzerá to dobre.. :)

    ReplyDelete
  7. tady jsi nádherná fakt!:) líbí!

    ReplyDelete
  8. pekná kombinácia, včera som mala tiež úplne náladu na takéto farby :) a jej blog je tu http://theredberry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Teda ale fuj! Taková shrbená! Narovnat a hned, nebo budeš mít hrb! :)

    ReplyDelete
  10. Je dekuju za pekny prispevek! :)

    ReplyDelete