10/17/2011

Prêt-à-click


1. As seen at Dizajnvíkend: plastic wallets covered by the works of 18 young Slovak visual artist. Presented and sold by Retart. A similar concept, executed on T-shirt is seen and sold by buffet, here.
Úlovok z Dizajnvíkendu: peňaženky z plastu, v dizajne 18 mladých slovenských umelcov. Zastrešuje a predáva Retart, tu. Podobne sympatický koncept diel vizuálnych umelcov v produktovom dizajne, len prevedený na tričkách, nájdete v buffet-e, aha.

2. And while we're at online shops, check out Láry fáry, the first Slovak online vintage and retro shop, just recently started off online, so I wish them all the best!
A keď už sme pri tých online shopoch, konečne vám môžem predstaviť Láry fáry, (tuším) prvý slovenský vintage a retro online shop, ktorý sa teraz rozbieha a ja im držím veľmi palce! :-)

3. This Friday I will be helping to welcome this new Nokia beauty to Slovakia, between 3 p.m. and 5 p.m. at Aupark. You're welcome to stop by and if you do, just poke me, would love to meet you :-) Have a great week, dears!
Tento piatok budem medzi 15.00 a 17.00 hod. v Auparku pomáhať pri uvedení tejto Nokia novinky na Slovensko. Ak budete mať cestu okolo, ste vítaní, a štuchnite do mňa, budem sa tešiť:-) Krásny týžden, milízlatí!

4 comments:

  1. All the best to Lary Fary! :)

    ReplyDelete
  2. mám rada tvoje posty a hlavne takéhoto typu, lebo stále objavím niečo nové a je skvelo poukázané na to, že aj medzi nami Slovákmi je strašne veľa šikovný a talentovaných ľudí :)

    ReplyDelete
  3. tonbo budes v piatok prezlecena za mobilny telefon? - ak ano, beriem si dovolenku z prace!

    ReplyDelete
  4. bonnit-s: dakujem, pre mna su podobne objavy tiez celkom pozitivne :-)

    Nico: pst! uz sa to sije :-))))

    ReplyDelete