11/15/2011

Versace for H&M



My favorite moments from the new Versace for H&M collection (above): simple black pieces with gold studs or buttons. Plus the black sheets with colourful flower pattern (here used as curtains, very smart! :-)
There was definitely something in the air (or drinks) that night.Versace for H&M presentation thus turned out to be an unexpectedly funny (and thankfully often blurry!) evening. Let's leave it at that :-)

Moje top momenty z novej Versace for H&M kolekcie (foto vyššie): jednoduché čierne kúsky so zlatým vybíjaním alebo gombíkmi. A čierne obliečky s farebnými kvetinovými vzormi (tu použité ako závesy, ha!)
V ten večer bolo niečo vo vduchu (alebo nápojoch). Prezentácia Versace for H&M sa tak nečakane zmenila na zábavný (a chvalabohu často rozmazaný) večer. Tak :-)


 








14 comments:

  1. musim rict, ze HM ma fakt dobre zvladnutou PR, kdyz uz o tom ctu asi po stopadesate (a bojim se, ze zas tolik neprehanim). Fotky mas krasny, ale kolekce me moc neoslovila, navic jsou toho ted plny blogy....

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ivet: je to tak, HM to ma premakane :-)

    ReplyDelete
  3. líbí se mi tvé fotky fotících :))

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky! Muselo to být skvělé!

    ReplyDelete
  5. Kto je to blond dievča s čiernym klobúkom na fotke pod Beátou? Stretávam ju v meste neustále. Aj včera som ju stretla v podniku. Takmer ma vydesilo,že zrazu je aj tu! :D Samozrejme, myslím to v tom najlepšom možnom zmysle, je nádherná

    ReplyDelete
  6. Ta prvá je mistrovská!

    ReplyDelete
  7. veselej prášek ve zmrzlince - myslím, že to je ňákej novej marketingovej level (už to všechno chápu!!!)

    tohle promo je fakt na zblbnutí (mě to naopak odrazuje)

    ReplyDelete
  8. No hej, je to divné čítať to na každom blogu, ale zas na druhej strane je to viac názorov z rôznych uhlov pohľadu + rôzne fotky :)

    ReplyDelete
  9. Nějak nevím, no, od Tonbo bych to čekala pojaté trochu jinak, trochu víc z odstupu. Nějak z toho článku cítím, že vznikl z povinnosti.

    Zlatočerné akcenty tu už několikrát byly, tropické blázniviny jsou skutečně jen povyražení pro ty, kdo si to můžou dovolit (vzít si to za ty peníze pouze jednou v životě).

    Ale to už je kritika mířená jiným směrem. Těším se na další Pret-a-click víc než pikantérii ze zákulisí šourůmu, kam se mohou podívat jen vyvolení (a k čemu tedy ten šourům je, že).

    ReplyDelete
  10. tohle jsou rozhodně nejhezčí fotky z týhle akce! radost pohledět :)

    ReplyDelete
  11. Ef: mrzi ma, ak som ta sklamala, na druhej strane som rada, ze sa niekto tesi na Pret-a-click, ha, som mala chvilu pocit, ze to robim pre seba :-)))))
    verim, ze kazdy si najde ba blogu, co ho bavi, mna bavilo na Versace for HM sledovat ostatnych ako fotia a v com prisli a to, ako z toho nakoniec bol priatelsky zur a nie povinna prezentacia, a na to sa tazko pozera s odstupom... cielom bolo zachytit atmosferu a sprostredkovat zazitok, holt asi nie je kazdy den nedela pod palmami :-) napisala som, co ma z kolekcie oslovilo, ked som si ju "osahala" na zivo. a mas pravdu, byt tu uz bolo vsetko a McQueen je mrtvy, tak co si budeme hovorit.... :-) slubujem vsak hutny Pret-a-click ;-)

    mili moji s pretlakom: viem, ze sem chodia aj ludia, ktori nesleduju vsetky fashion blogy v okoli, tak verim, ze nie vsetci mate pretlak tejto temy :-)

    calwen: to je Roberta :-) http://robertatherimbaud.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Tonbo, já si u tebe cením především nadhledu a dospělé perspektivy. Nejsem zarytý komentátor, když nekomentuju, jsem spokojená a nic mi nechybí :-) Ať se daří, rozhodně jsem to nemyslela nijak ve zlém. Čtu tě pořád :-)

    ReplyDelete
  13. pekné fotky ;) už pozajtra, teším sa! :)

    ReplyDelete
  14. Ef: dakujem, som rada, ze citas... ja to poznam, sama nie som velky komentator, o to viac si vazim, ked niekto napise.... som rada, ze si to urobila a neberiem to predsa v zlom. dakujem :-)

    ReplyDelete