12/03/2011

Invitation: Man Makes The Clothes


It is my pleasure, adrenalin and sleepless nights to invite you to my (ever ever ever!) first photo exhibition (crazy, I know, but I am sooo happy I am going to burst! thanks to Nico) and its opening, under the title Man Makes The Clothes.
It consists of two series of photograps: the first ones are black and white pictures taken in the backstage of the Magda Marnell show last year in Prague (thanks to Yasmin from Minty for inviting me back then!), the other one is a series called "1 shirt, 13 women" in which I gave (with the help of H&M showroom. thank you!) 13 inspiring women the same white men's shirt and asked them to wear it any way they liked. The result of this experiment is a series of 13 fashion portraits proving that it is really the wo/man who makes the clothes, not the other way round. You are very welcome to drop by, I hope it will be fun! :-) See you on Wednesday! More details on the exhibition here.

LACHAPELLE GIVEAWAY RESULT: random.org spoke clearly: No. 17, meaning, Pragueavantgarde can polish his shoes! Congratz! :-)

Je mi potešením, adrenalínom a bezsennými nocami pozvať vás na moju (úplne, úplne najviac!) prvú výstavu fotografií (samej sa mi to nechce veriť a idem prasknúť od šťastia! za čo ďakujem Nico) a vernisáž pod názvom Človek robí šaty.
Výstava pozostáva z dvoch cyklov fotografií: prvá séria sú čiernobiele fotografie z backstage prehliadky Magdy Marnell v Prahe spred asi roka (ďakujem Yasmin z Minty, že ma vtedy pozvala!), a druhá je súbor pod názvom "1 košeľa, 13 žien", v ktorom som 13 inšpiratívnym ženám dala (s pomocou H&M showroomu, ďakujem!) tú istú bielu pánsku košeľu a poprosila ich, aby ju zapracovali do svojho štýlu. Výsledkom tohto experimentu je séria 13 fashion portrétov, ktoré dokazujú, že naozaj Človek robí šaty a nie naopak. Týmto vás srdečne pozývam zastaviť sa, hádam bude sranda! :-) Vidíme sa v stredu! Viac detailov o výstave tu.

LA CHAPELLE GIVEAWAY VÝSLEDOK: rangom. org jasne prehovoril: číslo 17, čo znamená, že Pragueavantgarde si môže leštiť lakovky! Blahoželám! :-)

8 comments:

  1. Teším! Vidíme sa! Aj keby náhodou... určite sa vidíme! ;)

    ReplyDelete
  2. Marika, gratujem k prvej vysteve! Som zvedava hlavne na tu koselovu seriu, urcite sa tam niekedy zastavim!

    ReplyDelete
  3. Gratulujem, zaslúžiš si to! len mi je strašne ľúto, že tam nebudem môcť byť, lebo momentálne nemám žiadnu cestu do BA, ale veľmi dúfam, že tie fotografie sa objavia aj na tvojom blogu, kvôli tým čitateľom, ktorí nemajú možnosť sa tam dostať :)

    ReplyDelete
  4. moc gratulujem:)som si viac ako ista,ze toto nebude tvoja posledna vystava:)

    ReplyDelete
  5. Minerva: opovaz sa neprist! :-)))) tesim

    Natalia: super, inac, vystava bude otvorena aj pocas Urban Marketu, tak sa to da spojit :-)

    Bonnit-S: dakujem, a fotky sa v rozsirenej forme urctie objavia na blogu, prave kvoli citatelom, ktori nebudu mat cestu okolo

    Martina: ooo, velmi mile, dakujem, momentalne mam takyyyyto stres z toho! :-)

    tengu: :-*

    Moni: aj ja! :-)

    ReplyDelete
  6. Marika, toto je uplne genialne, gratulujem! :) Si skvelá, určite sa dočkáme aj druhej výstavy a na tú už hádam pôjdem, lebo túto bohužiaľ nestíham a strašne ma to štve!

    ReplyDelete
  7. Som rada, že som videla naživo:)

    ReplyDelete