12/06/2011

Prêt-à-click


1. A warm invitation to this year's last Pecha Kucha Night event in Bratislava, this Thursday! I will be speaking in the very impressive line up of speakers, will be showing some pictures from the opening of my exhibition a night before, so stop by if you like :-) More info here.
Srdečná pozvánka na tohtoročnú poslednú Pecha Kucha Night v Bratislave, tento štvrtok! Ja tam beriem sériu fotografií z vernisáže výstavy z večera predtým, tak ak máte chuť, zastavte sa :-) Viac info tu.

2. Check out Bikes and babes, a collection of images from the whole world of babes on bikes - love it! (Of course I am happy that the pictures of Dominika and Ivica from Bicycle stories got featured there as well, tam-ta-dam)
Mrkajte Bikes and babes, alebo zo sveta pozbierané baby na bikoch - radosť pozerať! (A samozrejme ma teší, že fotky Dominiky a Ivice z Bicyckle stories sú tam tiež, ha-haa!)

3. A very cool and helpful idea: if you buy any of  these T-shirts, not only does your money go to charity, but you are also buying a piece of young Slovak contemporary art!
Výborný umelecký a hodnotný počin: kúpou niekorého z týchto tričiek prispievate na dobrú vec a zároveň získate kúsok súčasného slovenského umenia!

Bonus: 13. číslo áno!magazínu dorazilo do virtuálnych PNS :-)

5 comments:

  1. Za Ostravu se cítím uraženě :D :D

    ReplyDelete
  2. jééé, na akej peknej stránke som! :)

    ReplyDelete
  3. ja som si dnes rano na teba spomenula, lebo som videla zaujimavu osobu, mozno by si ju aj zvecnila - zena na bicykli v dlhom kakizelenom balonaku s kozenkou aktovkou na chrbte :) vizualne velmi zaujimave, z mojho pohladu urcite hodne fotografie {len som sedela v aute iduc do prace...}

    ReplyDelete
  4. Už fičím na bikes and babes, super stránka, mám chuť vymeniť svoj starý bicykel za niečo štýlovejšie a všade sa ním presúvať :).

    ReplyDelete
  5. Na takéto bicykáry som zaťažená :). Trička sú MEGA, škoda len, že nie sú uvedení autori motívov, keďže väčšinu poznám vizuálne, len mená si neviem teraz vybaviť. Skvelé typy!

    ReplyDelete