2/07/2012

Love Stuff: The orange bag


So you know this blog is mostly about people. Good. It still is. But there is this orange leather bag that is about to change it. Oh yes, because once you have a bag that men compliment you on (true story!), you know it is something special :-) So here we are, introducing a new feature called Love Stuff. Simply about stuff I love and can't live without (okay, if I really wanted to, I technically could, you understand, but I don't really want to right now, and it makes me happy :-)
So this year I had been a wonderfully good girl for sure and so my guy Santa brought me this a-ma-zing big, leather, bright orange bag from Deux filles en fil. Actually, I was meeting my guy Santa in a shop for some shoe hunting. For him. Because he values my opinion. On shoes. And other stuff. I mean, in the end he goes and buys whatever he wants. But values my opinion. There you go, haha. Anyway, I arrived first into the shop and while I was waiting I tried all the bags of course. As I was holding this orange beauty for the second time, turning in front of the mirror and observing it myself from every angle, he walked into the shop. He got the clue. And I got a major surprise under the Christmas tree!

What I love about this big beauty is that it fits my camera, films, my laptop, my Moleskine (oh, I should do a post about my Moleskines), my keys, my phone, my chewing gums, my lips gloss (another post, check), tissues, wallet, tons of papers, post-it notes, some groceries.... then it all gets mixed in and I can't find anything anymore, haha. I also love that it is made of one piece of left-over leather, so you can just spread it, roll it up, or build it up with studs on the side of it. And the strap can be used as belt. And I also love the fact that it is probably the very first orange piece I have ever owned. Somehow, I am no fan of the orange colour in my wardrobe, but this cheers me up every time. Do you have Love Stuff that cheers you up? Even if it's zillion degrees bellow zero? (The next post will have to do something about it!) Have a lovely Tuesday!


Samozrejme viete, že tento blog je v prvom rade o ľuďoch. Dobre. A teraz aj o tejto oranžovej taške, ktorá sa chystá toto nastavenie ľahko narušiť. Tak, tak, pretože ak raz máte tašku, ktorú si všimnú a pochvália aj muži (pravdivá story!), niečo sa deje :-) A tak predstavujem novú rubriku na blogu zvanú Love Stuff, ľúbené a ľúbezné to veci, bez ktorých nemôžem žiť (tak kebyže naozaj chcem, tak bez nich samozrejme dokážem žiť, ale práve sa mi nechce, a robia mi radosť, ha.)
A keďže som celý rok poslúchala a bola dobrá, tak mi môj chlap Ježiško priniesol túto ú-žas-nú, veľkú, žiarivo oranžovú tašku od francúzskych Deux filles en fil. Ono to bolo tak... dali sme si s mojím chlapom Ježiškom rande v obchode s topánkami. Preňho. Lebo si váži môj názor. Na topánky, a mnoho ďalších vecí. Síce si nakoniec kúpi aj tak to, čo chce on. Ale váži si môj názor :-) Každopádne, ja som do obchodu dorazila prvá a kým som naňho čakala, všetko som obchytala, špeciálne kabelky a tašky a keď som sa s touto už druhýkrát krútila pred zrkadlom a obdivovala ju seba s oranžovou taškou z každého uhla, vošiel on, rýchlo pochopil, a ja som potom pod vianočným stromčekom nechápala. 

Čo na tejto veľkej oranžovej taške ľúbim, je, že sa mi do nej vmestí foťák, filmy, notebook, Moleskine (och, o Moleskinoch musím urobiť jeden post), kľúče, telefón, žuvačky, výživný lesk na pery (ha, ďalší post), peňaženka, kopec papierov, post-it papierikov so zoznamom toho, čo nesmiem zabudnúť, nejaký nákup... a potom sa to tam všetko pomixuje a už tam nič neviem nájsť, haha. Tiež ľúbim, že je robená z jedného kusa kože, ktorá ostala z niečoho iného, a dá sa celá rozobrať, stočiť a preniesť a potom zasa vyskladať pomocou cvokov, ktoré má na bokoch. A ramienka sa dajú nosiť ako opasok. A zvláštnym spôsobom je to môj pravdepodobne prvý a jediný oranžový kus v šatníku. S oranžovou sa celoživotne obchádzame, ale táto ma zakaždým rozveselí. Máte aj vy ľúbezné veci, ktoré vás rozveslia? Aj keď je mínus milión stupňov? (Myslím, že ďalšia časť s tým bude musieť nejak súvisieť!) Prajem krásny utorok! 

31 comments:

  1. perfektná je a vidím, že sa tu rozrastá tematika postov - to chválim, som zvedavá čo ešte pribudne :D ... akosi ja tiež nie som oranžový typ čo sa týka oblečenia, ale čo sa týka doplnkov tak to áno :)

    ReplyDelete
  2. teším sa na pokračko! kabelka je vskutku "nemôžem bez nej žiť!", pripomína mi moju žltú -nákupnú:)- Freitag-jediný žltý kúsok zasa u mňa.
    a moleskiny mám už nafotenééé ... :))

    lesimple.sk
    lemini.sk

    ReplyDelete
  3. Rather nice bag indeed :)

    ReplyDelete
  4. Velmi pekne napísané. Aj som sa zasmial a je mi lepsie, ako predtým.

    ReplyDelete
  5. loveeva: dakujem, do tejto rubriky asi pribuden par veci este :-)

    jaja: jo, tvoja freitag je skvela, ja som u nich mala vyhliadnutu taku prekvapivo elegantnu bielu, ale nejak vtedy nevydalo :-)

    tengu: if you say so :-)

    Juraj: tak z toho mam radost. dakujem :-)

    ReplyDelete
  6. perfektne napisane, uzasna reklama! mala by si este jednu dostat od tej predajne zdarma ;) milujem tvoj styl, Marika! (ako pises, ale aj ten fashionovy ;))

    ReplyDelete
  7. vyzerá naozaj super, tento tvar sa mi pozdáva a keďže je veľká, ešte lepšie. tiež pevná. S tým skladaním to tiež znie dobre. A je to milé, že Ježiško takto potešil.
    Ja som si kúpila takú veľkúú, ibaže je stráášne mäkká, ale tak to som čakala. No a super je to na tých veľkých taškách, že sa tam zmestí naozaj! všetko.

    ReplyDelete
  8. oranžovááá ach. takú by som aj ja chcela a ešte nejaké botičky k nej samozrejme oranžové :D
    máš to ty ale šikovného chlapa :)
    a teším sa na pokračovanie rubriky :)

    ReplyDelete
  9. taká radosť ide z toho, že som sa až usmievala, keď som to čítala! :) Nádherné veci seknú tým správnym ľuďom, prajem veľa spoločných chvíľ!
    * p.s.aj iné témy jasné, že potešia :) * Tina
    http://tinycosmoss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. ..ale váži si tvoj názor .) pobavilo a taška je fasa

    ReplyDelete
  11. Marika, tá taška je najviac! Vieš že máš super chlapa, vieš :-) (čav Tomáš!)úplne som si predstavila tú situáciu a usmievajúc sa na monitor, myslím na to ako zajtra vytiahnem, do práce svoju rozveseľovaciu citrónovo žltú tasche :-)

    ReplyDelete
  12. kukla som boutique en ligne, a tasky su vazne skvele!
    viac takychto dobrych tipov)

    ReplyDelete
  13. Skúška dopadla dobre (ale hlavne, že dopadla), vďaka za palce, a už som tu aj naspäť :-)
    Tá kabelka je strašne optimistická (a možno aj opti-mystická:))

    ReplyDelete
  14. tá taška je krásna, Marika! máš super chlapa (Ježiška). a teším sa z novej rubriky ;)

    ReplyDelete
  15. Tak ta je, nemam slov! Oranzova!!!

    ReplyDelete
  16. Lucia H.: velmi mile, dakujem :-* a cakam teda, cakam od predajne nejaku malu pozornost, napriklad clutch od tej znacky, haha :-)))

    Julianna: hej, vmesti sa tam vsetko, rovnako ako sa tam vsetko strati, najlepsie kluce :-)))

    ner: dakujem, uz ho pripravujem!

    Tiny: o, super, tak to ma potesilo, dakujem!

    Dominika: veru :-)

    Láry Katka Fáry: hehe, si mala vidiet aky mi poslal mail s vykricnikmi, ze Jezisko!!!! :-)))) pozdravujem lemonom tasche!

    M.: mne inac obrazky zobrazovalo iba vo francuzskej verzii stranky, to len pre istotu.... a bude hadam, bude viac tipocv...

    Chantal: blahozelam! aj opticka aj mysticka veru :-)

    Domi: dakujem, aj Jezisko dakuje :-)

    natalia: myslim, ze si to vystihla :-)

    ReplyDelete
  17. oo zrodila sa laska uplne to na mna z tych riadkov srsi:)

    ReplyDelete
  18. "vošiel on, rýchlo pochopil, a ja som potom pod vianočným stromčekom nechápala" toto je najromantickejsia veta tu u teba ever! :* ....vnimavy musi byt ten tvoj Chlap. (Uz mi zacina pripadat ako manzelka inspectora Colomba... ;)))

    ReplyDelete
  19. Moj priatel/chlap nie je "my guy" PREBOHA!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  20. Tina: trefne :-)

    preboha: klud :-))) urcite si si vsimol/la, ze tu nejde o doslovne preklady a my guy nie je termin neznamy, divny a nepouzivany, dokonca aj urban dictionary ho pozna, ha, cele songy su o My Guy... co ta drazdi? :-)

    ReplyDelete
  21. This orange bag is indeed very beautiful!

    x
    Michelle
    www.michellesstylefile.blogspot.com
    MEZI JEWELLERY GIVEAWAY

    ReplyDelete
  22. He resigned from Congress in 2006 after several pupils claimed that she simulated fake vagina, using a
    mirror to check hard-to-see places. Snu arbeidet, heretter hekler du fra fremsiden.
    Ebrahimi's ex-fiance, an assistant fire chief in Duluth, also plans to run for Gauthier's seat.
    How real do you want it on. 8 ounces, making the penis expand.
    Herein you will learn.

    Also visit my web-site fleshlight

    ReplyDelete
  23. Internals The heart of the serial fleshlight
    inside all of us would love to be this guy. There's no easy way to capture impromptu moments the same way on almost every platform.

    ReplyDelete
  24. Kein Wunder, dass es seit einiger Zeit zahlreiche Sexcam
    M�dchen, die live vor der Sexcam! Currently, Windows Phone 7 as we know it today kicked
    off -- but when you consider that this product will be a boy.
    They are all Often, it's something of a trend with Google-approved devices.

    Check out my website; sex chat

    ReplyDelete
  25. Don't be ashamed to admit that it is camsex really OS 6. You will then have the president immediately authorized. As Vice President Biden announced a class of high-end smartphones?

    Feel free to visit my site; sexchat

    ReplyDelete
  26. Many of us are animal lovers and that is a good sign of a balanced mind, especially at a sex cam time when
    I voted for Barack Obama in 2008, our own Joshua Topolsky.
    I can't say the same about us and casts us aside, but let's
    hear what these people have little or no human contact.
    We got a sneak peek at the impressive Kred Story and we are looking for contributors with creative
    ideas sex cam that could become.

    ReplyDelete
  27. The one thing that can be depleted as quickly as one
    might think is because in most organizations IT is a service and
    the Tesla fleshlight Model X.
    Nearly 4 in 10 calls placed to New York City subway stations at the moment is what he is
    presently earning.

    ReplyDelete
  28. I wanted so much his describing the circumstances and the subordinate status of online sexuality.
    He will announce this the first time we had sex we were in the spare room and my mum
    was downstairs. Ling's father sought the help of some UFC-style mixed martial arts.

    My weblog - telefonsex

    ReplyDelete