3/01/2012

Naschmarkt Saturday, Wien streetstyle




One of the most laid back ways to spend a Saturday morning for me is to drive/ride the train out to Vienna's Naschmarkt, brows the flea, food and flower market, sit around in a café and watch people. Not that I have the chance to do it often enough, oh well... Nevertheless, last Saturday I just started off this year's Naschmarkt season, also with the help of this young lovely lady from Wien. Love her symmetrical brown belt and headband... and her little bird brooch... that she got at Naschmarkt, ha! Wish you a very soon Saturday!

Jeden z najpríjemnejších spôsobov trávenia soboty dopoludnia je (prekvapivo) privstať si a vyraziť na viedeňský Naschmarkt, tam preliezť blší, potravinový a kvetinový trh, posedávať v kaviarniach a očumovať ľudí. Tak. Nie, že by som sa k tomu mala šancu často dostať, ehm... Každopádne, poslednú sobotu som odštartovala svoju tohtoročnú Naschmarkt sezónu, aj pomocu tejto miestnej mladej dámy. Zaujalo ma zladenie hnedého opasku a čelenky, a brošňa vtáčika... ktorú si kúpila (tiež prekvapivo) na Naschmarkte, ha! Krásne blíženie soboty prajem!

7 comments:

  1. aká je krásna.. a tá prvá foto má taký malinko vintage nádych ..tie farby a čelenka (jaaaj na také si pamätám, vyhrabem ich doma :)

    ReplyDelete
  2. Akurát sa tam na budúci týždeň chystám :-)

    ReplyDelete
  3. Vyzerá úplne perfektne :)

    ReplyDelete
  4. Vtáčik je super, taký by sa mi hodil:)

    ReplyDelete