5/04/2012

Prêt-à-click


In case you were wondering, how our apartment renovation is coming along, here you are :-) As you can see, we are about halfway through, with new floor and straight walls. And our very first future inhabitants have found their way in: the three piece set of tables from the very new IKEA PS collection (in our future colour code of white, black and light wood) and a very fine bakelite lamp from an antiques market.

Ak by vás náhodou zaujímalo, ako sa nám darí s rozbehnutou rekonštrukciou, viď obrázok vyššie :-) Sme tak na pol ceste asi, s vyliatou podlahou a vyrovnanými stenami, dokonca ja takto to vyzerá celkom k svetu, ha. Na obrázku si našli cestu do bytu aj prví buducí obyvatelia: trojstolík z novej IKEA PS kolekcie (v našej plánovanej farebnosti biela-čierna-bledé drevo) a funkčná, krásne bakelitová lampa z burzy starožitostní.

1. You can check out the whole IKEA PS collection here. Attention: very soon, there will be a giveaway here of one of the pieces! :-)
Kompletnú IKEA PS kolekciu si môžete pozrieť tu, v predaji má byť takto kompletná aj v SR a ČR. A pozor: čoskoro na blogu aj šanca získať jeden z kúskov tejto kolekcie! :-)

2. The dreamy photographer Zuzana Mitošinkovie also has a nostalgic food blog, just like in grandma's kitchen...
Fotografka snových obrázkov, Zuzana Mitošinkovie, má aj ľahko nostalgický food blog, ako od babičky...

3. And just for the fun of it: if you like the bearded men trend (I know I do, got one at home :-), you'll be in handsome bearded-men-heaven here. Have fun and a great weekend!
A bonus: ak sa vám páči trend bradatých mužov (mne áno, však jedného doma mám :-), samých fešákov nájdete tu, nech sa ľúbi! A pekný víkend prajem!

16 comments:

  1. začala som sledovať food blogy v poslednej dobe, tak ďakujem za nový odkaz do zbierky :) Forest Feast isto poznáš, ale aj tento sa mi veľmi zapáčil: http://pillsheart.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. nepoznala som ani jeden, dakujem za tipy! a vegetarianske mozem specialne :-)

      Delete
  2. už som zvedavá na konečný výsledok!

    ReplyDelete
  3. najviac sa teším, keď to bude hotové a porovnáme to s návrhom, ach! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joj, od navrhu sa to uz pomenilo, dlhy proces, vela okolnosti... bude to lepsie :-))))

      Delete
  4. liata podlaha zostáva liata, alebo niečo na ňu ešte položíte?
    práve riešim toto isté, páči sa mi biela neohrabaná dlážkovica,
    ale mám podlahové kúrenie, takže drevo nie je vhodné...
    pls, môžem sa opýtať, koľko stojí takáto podlaha a kto vám ju robil?
    ďak, olívia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Olivia, ta podlaha je zatial iba vyliata vyrovnavacim anhydridovym poterom, sice vyzera uplne super aj teraz, ale takto asi zostat nemoze, teda myslim si... a my radi doma naboso a okrem leta by to bolo moc chladne... Pojdu na nu drevene parkety, smerekovec white (http://www.floorexperts.sk/parkety/exkluzivne-parkety/dream-collection-drevene-podlahy/)... dlazkovicu alebo smrekovu palubovku sme chceli aj my povodne, a velmi, ale museli by sme ju lepit celoplosne a to by nas napriek lacnemu drevu vyslo hrozne vela :-( A rekonstrukciu nam robi tato firma: http://www.riwill.eu/home, velka spokojnost. Drzim palce! Marika

      Delete
  5. Fii, ďakujem za linknutie mojej malej skromnej kuchynkny .)
    Mala som tam nejaké nedorozumenia kvôli photobucketu prostredníctvom ktorého linkujem obrázky (nechceli sa ukazovať), no už je všetko na poriadku a prajem dobrú chuť (:
    A samozrejme veľa sily do úspešnej rekonštrukcie!

    ReplyDelete
  6. heehe...vidim, ze rim fici :D:D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jasne :-) Sice mu davame obcas asi zabrat nasimi specialitkami, ale spokojnost. Dakujeme :-)

      Delete
  7. Long live bearded men! ;)

    ReplyDelete