6/20/2012

Win a shopping trip to NYC. Or a photo shooting by Tonbogirl. Or both!



 Hmmm... Winning a shopping trip worth  4 000 to New York. Or a 200 shopping in Slovakia plus your photos taken by me. Yeah, I know, I know, a VERY tough decision, haha! :-) Actually, you could win both prizes, because it takes different things to participate - for all the information, details and inspiration, click here (sorry, only for Slovakia and over 18).
So, if you decide to participate in posting your outfits online, you can win a shopping spree of your choice worth 200 , after which we will be meeting and taking your pictures that will be published on this blog. Sounds good to me, so I am looking forward meeting one of you! :-) Now go and start here.

Hmmm... Možnosť vyhrať shopping trip do New Yorku v hodnote 4 000 €. Alebo 200 € na nákupy, plus malý fotoshoot so mnou. Teda, VEĽMI, VEĽMI ťažké rozhodovanie sa, haha! :-) Pravda však je, že môžete vyhrať obe ceny, pretože sa môžete zapojiť do oboch súťaží - všetky informácie, detaily a inšpiráciu nájdete tu aha, klik sem! (tentokrát len pre Slovensko a nad 18)
Takže, ak sa rozhodnete zúčasniť sa postovania svojich vlastných alebo vytvorených outfitov na stránke Redd's, môžete vyhrať nákup oblečenia podľa vlastného výberu v hodnote 200 €, po ktorom sa stretneme na malom fotení, z ktorého fotky budú uverejnené aj na tomto blogu. To vôbec neznie zle, teším sa na stretnutie s jedným/jednou z vás! :-) Tak šup sa zapojiť tu. 

 Photo: Jakub Gulyás

Little hint: in case you win the trip to NYC, you can choose your time of travel, in which case I suggest you pick September 6 – 13, 2012, when the New York Fashion Week will be on!  

Malý tip: ak hráte o trip do NYC a vyhráte, môžete si zvoliť dátum návštevy, a v tom prípade odporúčam termín 6. - 13. septembra, počas konania New York Fashion Weeku!

7 comments:

  1. weee! to znie super! :) s tebou fotit! sen!

    ReplyDelete
  2. Skvele ceny, aj trip aj fotoshooting! Aj Redds mozem, pripomina moj oblubeny cider, uz si ho davam na shopping list v sobotu :-)

    ReplyDelete
  3. Škoda, že jsem z Čr :// :D Tak jindy snad :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. ah, škoda, že jen pro slovensko. Taková super soutěž! ;) tak příště :D

    ReplyDelete
  5. outfitov mozem vytvorit aj viac, alebo na kazdeho sutaziaceho je len jeden? diki

    ReplyDelete
  6. uz som to nasla :) cize mozem vytvorit na kazdu prilezitost jeden outfit

    ReplyDelete