7/02/2012

In the detail: who's that girl?


Now this is a little bit bizarre request I have, but I just came across this photos I took some time ago in Prague. The girl on them didn't wish her pictures to be published, but I promised to send them to her, but I lost her e-mail address. So I have a crazy question: does maybe someone recognize her bag, cardigan or style? :-) She was blond, spoke French if I remember, but lived in Prague and had a little heart tattooed behind her left ear. There. Now let's see how small this world really is!

Mám trošku bizarnú prosbu na vás. Narazila som na sériu fotiek, ktoré som fotila dávnejšie v Prahe, a slečna na fotkách ich nechcela uverejniť, ale sľúbila som jej ich poslať. Stratila som však mailovú adresu, a preto mám šialený nápad: nepoznáte ju niekto? :-) Jej tašku, svetrík, štýl? Bola blonďavá, tuším hovorila po francúzsky, ale žila v Prahe a za ľavý uchom mala vytetované malé srdiečko. Tak. Teraz nech sa ukáže aký je svet malý!

6 comments:

  1. great!!

    liveyourdailylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. heee, to je super, som zvedava .))

    ReplyDelete
  3. bohužel neporadím, ale tenhle malý náhled vypadá skvěle :) škoda, že slečna nechtěla publikovat fotku...

    ReplyDelete
  4. verim ze sa najdete:) pred par mesiacmi sa mi stalo daco podobne. kamarat dal na fb fotku s popisom: ''na sandbergu sa nasiel strateny vyfoteny film. dal som ho vyvolat a toto je jedna fotka z neho. hlada sa fotograf'' -film bol moj, ani som netusila ze som ho stratila a nasli sme sa za 2 (!) minuty od zverejnenia :))

    ReplyDelete
  5. jú. slečna vyzerá veľmi štýlovo. dúfam, že sa nájde :)

    ReplyDelete