8/24/2012

Leaving you with a week of amazing GUEST BLOGGERS!!


So this is what I was wishing for the whole summer, chilling in the sun. It came true at Pohoda (yeah, for like 10 minutes), otherwise I don't know how yours, but my summer was a lot of work and a lot of renovation and moving, and work again. So the last two months posts have been more random than ever before, resulting in me wanting to go off line for some time, which I am about to do. To take a break, lean back, sleep, eat, pray, love :-)
BUT! I can't leave you without regular posts anymore, so.... Together with some lovely bloggers (Slovak, Czech and international) I have prepared more than a week full of surprises for you - starting tomorrow, every day here, at Tonbogirl, you will meet another blogger and their guest post done specially for you and this blog. I have seen the posts that are waiting for you and they are rad! There will be some high fashion, some streetstyle, lifestyle, design, interiors, food and wonderful photography. Enjoy this week and please give a warm welcome to all the guest bloggers! Ciao ragazzi. Hug!
Marika/Tonbo
P.S. So I got like few hours to pack for a holiday according to Garance... I wish!

Presne po tomto som túžila celé leto, tichej pohode na slnku. Podarilo sa mi to akurát tak na Pohode (max. na 10 minút). Neviem ako vaše, ale moje leto bolo maximálne pracovné, doplnené rekonštrukciou, sťahovaním sa a ďalšou prácou. Za posledné dva mesiace tak frekvencia postov klesala a moja chuť ísť na chvíľu úplne off line narastala. A tak teda idem konečne off line, na niečo cez týždeň. Vypnúť, dospať, jesť, modliť sa a milovať :-)
AVŠAK! Nemôžem vás tu nechať len tak, bez ďalších pravidelných postov, takže... Spolu s niektorými oslovenými bloggermi (slovenskými, českými, medzinárodnými) som pre vás pripravila vyše týždňa pravidelných prekvapení - už od zajtra vás tu, na Tonbogirl, bude každý deň čakať článok od iného blogera, pripravený špeciálne pre vás a pre tento blog. Ja som ten "matroš" už videla a môžem povedať, že sa máte na čo tešiť. Napríklad aj na haute couture, streetstyle, lifestyle, dizajn, interiérové inšpirácie, jedlo (!) a krásne fotografie. Užite si tento týždeň a všetkých úžasných guest bloggerov. Ciao ragazzi! Posielam vzdušný bozk!
Marika/Tonbo
P.S. A ja mám tak ešte pár hodín na ideálne zbalenie sa na dovolenku podľa Garance... Držte palce!

15 comments:

  1. vynikajúci nápad! oddýchni si :* už by som i ja mohla...

    ReplyDelete
  2. ohooo tak uži prázdniny! :))

    ReplyDelete
  3. ta fotka vypada desne pohodove! :)

    xxx
    www.cristeene.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. VELMI podobne sandalky mam z Grecka, na mieru vyrobene - takmer identicke! Z Melissinos Art :)
    Nadherne svetlo, btw

    ReplyDelete
  5. zneje to zaujímavo a teším sa :) a uži si to a zrelaxuj sa. Zaslúžiš si to

    ReplyDelete
  6. treba eat pray love,cas pre seba smaeho zcasu na cas je dolezitejsi ako pracaa:)

    ReplyDelete
  7. šťastný let Tombo :) a skoro sa nám vráť :)

    ReplyDelete
  8. zaujímavý nápad..teším :) a ty si uži voľno ;)

    ReplyDelete
  9. super nápad jsem zvědavá! užij si volno!

    ReplyDelete
  10. perfis napad, ako vzdy :)

    ReplyDelete
  11. najlepší nápad, všetko som to zhltla na jeden krát po týždňovom návrate. dúfam že si si parádne oddýchla :-)

    ReplyDelete