9/24/2012

Prêt-à-click


So Bratislava's Dizajnvíkend is over (looking forward to Prague's Designblok), have you been? I've seen some interesting stuff, will be going back to that for some time. On the picture an out of this space collaboration of Simona Janišová and Linda Viková.
Tak nám skončil bratislavský Dizajnvíkend (a teším sa na pražský Designblok), boli ste? Ja som videla kopec zaujímavých vecí, postupne sa k nim budem vracať. Na obrázku vesmírna spolupráca Simony Janišovej a Lindy Vikovej.

1. One thing that caught my attention is a project planning on creating a little creative city close to the heart of Bratislava, built from ship containers, giving space to creative people to work and display their work. It's in the progress of approval so they need every support they can get. All about it here or on FB Kontakt Bratislava. Keeping my fingers crossed!
Jeden projekt, ktorý ma hneď zaujal, je plán vytvorenia malého kreatívneho mestečka neďaleko centra Bratislavy, postaveného z lodných kontajnerov, slúžiaceho tvorivým ľuďom na prácu a jej prezentáciu. Projekt je v zložitom procese schvaľovania, takže potrebujú akukoľvek podporu a záujem verejnosti, na ich webstránke tu alebo FB stránke Kontakt Bratislava. Držím palce!

2. Just discovered Local Act, a food blog and local initiative. Yum and all thumbs up!
Nedávno som objavila iniciatívu a food blog Local Act. Mňam a všetky palce hore im!

3. Another discovery of this month: these rough jewellery beauties! Have an inspiring week, dears! :-)
Ďalší objav mesiaca: tieto jemne drsné šperkové krásy! Inšpiratívny týždeň prajem, milí moji! :-)

1 comment:

  1. Inač kozmonautky Simona a Linda majú úplne čerstvý blog http://thesilidiary.blogspot.sk/ a na dizajvíkende sa dali uchmatnúť ich pekné nálepky... ideálne do albumov, pre zberateľov všetkého lepiaceho. Poprípade sa počas dlhej chvíľky dajú aj vyfarbiť!

    ReplyDelete