10/04/2012

Lenka, winner of the outfit contest with Redd's




It was my pleasure to meet and shoot Lenka, winner of the Redd's outfit competition (one of her prizes was a little photo shoot with me). In the competition she put together a "picnic in Central park" themed outfit which stood out among all the others with its inspiring mood board and timeless, gentle feminine style. She came to the shoot wearing a very similar style of a fairy-like white dress, turquoise and metalic accessories. It was a lovely morning, starting with coffee, catching the last summery weather before and autumn rain shower, walking around Kalvária and a can of Redd's. Enjoy!

Potešenie bolo na mojej strane, keď sme sa stretli s Lenkou, víťazkou súťaže Redd's, v ktorej sa vytvárali outfity na motív New Yorku (a jednou z cien bol malý "fotošút" so mnou). Lenka vyhrala s outfitom na tému "Piknik v Central parku", aj vďaka perfektnému moodboardu a nadčasovému, jemnému, veľmi ženskému štýlu. Na naše fotenie prišla presne v tom istom štýle, vo vílovo nežných bielych šatách s tyrkysovými a lesklými doplnkami. Bolo to veľmi príjemné dopoludnie, od rannej kávy, vychytenia posledného teplého letného dňa pred jesennou búrkou, túlaním sa po Kalvárii a plechovke Redd's. Nech sa ľúbi!

 





 

Thanks to Lenka Imrichová for the behind the scenes photos :-)


8 comments:

  1. to znamienko nad obočím je neskutočne sexy a veľmi príjemné fotky :)

    ReplyDelete
  2. úplne krásna je! a fotky sú tiež neskutočne dobré :))

    ReplyDelete
  3. Jee, krásny štýl x-)
    A Lenka keď mala dva roky, tak mi so sestrou kreslila do pamätníka namiesto ich mamky, ktorá ma učila na gympli angličtinu!!! :-D Som si hovorila podľa mena či to bude "malá" Herichová a jo :-D

    ReplyDelete
  4. super, krása, geniálne, a tá detailná fotka s topánkami a Redd´s sa mi neskutočne páči, netreba myslím komentovať, že Lenka je na každej úžasná!

    ReplyDelete
  5. sranda ako vie zmeniť človeka taký vrkoč :D pekné :)

    ReplyDelete
  6. Nadherneeee!!! Tlieskam!!! :)

    ReplyDelete
  7. Krásna kombinácia farieb, milujem tyrkysovú...evokuje leto, more, pohodu. Skvelá kabelka!

    ReplyDelete