10/24/2012

Meanwhile in New York...

...I am officially in love with the Maison Martin Margiela with H&M collection. Here the first pictures from our first meet & greet with the creative team at the Mondrian hotel penthouse in Soho, more to come soon :-) Find me as tonbo_diary on Instagram or at Facebook here.

Včera v New Yorku... som sa oficiálne "buchla" do kolekcie Maison Martin Margiela with H&M. Prvé Instagram fotky z ranného meet&greet s kreatívnym tímom v penthouse hotela Mondrian, viac fotiek aj info čoskoro. Na Instagrame ma nájdete ako tonbo_diary, alebo sledujte Facebook.

9 comments:

  1. wow super fotky nadhera :)

    ReplyDelete
  2. H&M je odporny lacny shit, ktory ma uz tak nechutnu agresivny reklamu cez blogerov a sefredaktorky casopisov, ktore su ochotne za vylet do NY napisat, tak ako napr. sefredaktorka v novej ELLE, uvodnik, z ktoreho sa musi kazdej citatelke robit zle. Pise, ze ak sa vam aj nova kolekcia MMM nebude pacit, je to len preto, lebo tomu nerozumiete a ked uz ste taka obmedzena, tak si aspon kupte, co i len jeden ku. Ano, priamo tam hovori, aby si kazda citatelka kupila aspon jednu vec. To si uz vsetci robia kozy? Ja som s H&M skoncila uz v dobe, ked sa im podarilo niekoho tak uspesneho ako Madonna, naiest do toho, ze bude super usit pod jej menom par lacnych umelohmotnych teplakoviek. Vejk ap pliiiiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey hou, napis do Elle :-) inac, nikto z redakcie v NY nebol, tak neviem. Na HM ma kazdy nazor aky chce, ale dizajnerske kolekcie su chvalyhodny pocin, ale to som uz niekde pisala a nechce sa mi opakovat sa. Napriklad MMM with HM je velmi vydarena kolekcia z dobrych materialov a dobre usita (osobne mi sedi ovela viac ako bol Versace), ale je pravda, ze nie je pre masy a treba sa na nu pozerat s otvorenou hlavou. Pekny vecer!

      Delete
  3. Suhlasim s Marikou, ja osobne mam velmi rada dizajnerske kolekcie pre H&M, pretoze su zvacsa usite z kvalitnych materialov a strihy su perfektne, velmi dobra taktika ako spropagovat dizajnera a klientovi aj menej solventnemu spristupnit dizajnerske kusky. Co sa tyka zvysku kolekcii, tak v tomto suhlasim s anonymom, ze kvalita je katastrofalna az toxicka,mimochodom pred dvoma dnami davali na STV 2 dokument z Bangladesu a Indie o toxickych latkach, ktore su pouzivane pri farbeni denimu aj bavlny/zvacsa pre retazce ako je ZARA H&M/ a kolko ludi ochorie na rakovinu a podobne choroby v dosledku prace s tymito chemikaliami a tiez ake su skodlive pre uzivatela. Dost sok.Logicky lacna pracovna sila na ukor biznisu. Tak len tolko UZIVAJ NY. :)

    ReplyDelete
  4. na tie ďaľšie fotky sa teším :)

    ReplyDelete
  5. Tak se pode mnou nějak podezřele začala třást židle...to bude asi tím, že chci letět za tebou! ;-)
    Vivi

    ReplyDelete