10/08/2012

Schwarzkopf Fashion Talent, Bratislava





A quick post from this year's Schwarzkopf Fashion Talent, a competition that has given chances to some of the most talented designers (past winners include Boris Hanečka, Martin Hrča, Mária Štraneková, Milota Krajinčáková and Aďa Pojezdálová). Joining the ranks is this year's winner (my favorite from the beginning), Michaela Mazalanová. And although I personally prefer some of her simpler stylings, this hobo chic version with mostly male models was a fun twist to the show :-)

Rýchly post z tohtoročného Schwarzkopf Fashion Talentu, súťaže, ktorá dala priestor mnohým talentovaným dizajnérom (víťazmi boli už Boris Hanečka, Martin Hrča, Mária Štraneková, Milota Krajinčáková a Aďa Pojezdálová). Práve sa k nim pridala tohtoročná víťazka Michaela Mazalanová (pre mňa jasný favorit od začiatku). A aj keď mne osobne sedia jej jednoduchšie stylingy, táto hobo chic verzia s prevažne mužskými modelmi bola krásne svojská a vtipná :-)

And some of the moments of other finalists: Bronislava Brůčková and structured textures,



Monika Přikrylová and colourful threads.

Lucie Kordačová and pieces of layered leather.

Martina Laňková and gentle dresses combined with leather details. 
Closing the evening was last year's winner Aďa Pojezdálová with her new white collection, complemented by headpieces by Hogo Fogo. 



5 comments:

  1. Monika Přikrylová and colourful threads. - to je super zaujimave! chcem!

    ReplyDelete
  2. aj, vyhrála to po zásluze, je to boho jako bohovské :-)

    ReplyDelete
  3. čoo podľa fotiek celkom silný ročník!

    ReplyDelete
  4. celý Talent bol super, tiež to mám všetko nafotené :) musím pretriediť a tiež spravim príspevok..super t bolo, len ja sa práveže akurát s viťazkou velmi nestotožnujem :D nevadi..

    ReplyDelete