11/05/2012

MMM with H&M / night


The night/party presentation of the MMM with H&M collection started with us rushing into an abandoned building on Beekman street, then stopped in amazement, staring right up all the 9-stories, that all had open balconies - so from every balcony you could see the ground and the ceiling of the building.

Nočná/žúrová časť prezentácie kolekcie MMM with H&M pre nás začala vbehnutím na poslednú chvíľu do opustenej budovy na Beekman street, aby sme hneď v úžase obracali hore hlavy na všetkých 9 poschodí, ktoré mali pavlače - takže z každej pavlače ste mohli vidieť až dole na prízemie aj hore na klenbu budovy.



On the 4th, 5th and 6th floor was the presentation: in form of short contemporary dance performances by dancers of the Belgian Rosas dance company, who were performing on squares covered by fine white sand. After each performance, the dancers left their marks and parts of their clothes scattered in the white sand, creating an artistic print in time. And off you went to the next square...

Na štvrtom, piatom a šiestom poschodí prebiehala prezentácia kolekcie: formou krátkych vystúpení tanečníkov súčasného tanca z belgickej Rosas dance company, ktorí tancovali na štvorcoch pokrytých jemným bielym pieskom. Po každom vystúpení tak zostali v piesku stopy tanečníka a kúsky oblečenia, ktoré zo seba počas tanca dal dole. A vy ste sa už náhlili k ďalšiemu štvorcu...





  
The performances were great people-watching opportunities too.

Počas vystúpení sa dali skvele okukovať aj ľudia.






Oh, hello, beautiful Julianne Moore! She was one of the few celebs watching the performances, while many of them ended up in the VIP section (more about who was there/wore what in this article by Zdeno).

Och aha, krásna Julianne Moore! Bola jednou z mála známych tvárí, ktoré sledovali prezentácie spolu s davom, väčšina jej celebritných kolegov ostala zaseknutá vo VIP zóne (viac o tom, kto bol/čo mal na sebe nájdete v tomto Zdenovom článku).


The final performace by Anne Teresa De Keersmaeker was held on the ground floor, so everyone could watch it from the balconies...

Záverečné vystúpenie Anny Teresy De Keersmaeker bolo pripravené na prízemí, aby ho všetci mohli vidieť z rôznych pavlačových poschodí...


...with the balconies turning into light and silver confetti filled place.

...a tie poschodia potom zalialo svetlo a strieborné konfety.


On the 7th floor art installations, created for this event, were exhibited.

Na siedmom poschodí pokračovali umelecké inštalácie, vytvorené pre tento večer.




On the 8th floor were bars and the dance floor and a line of TVs showing the recorded performances of the night.

Na ôsmom poschodí boli bary, tanečný parket a rad televízorov, na ktorých sa premietali jednotlivé tanečné čísla večera.


A very decent memory from that floor, ha: with Zdenko and Katarína. I was wearing a dress from Mária Štraneková's new Dust collection, grey blazer also by Mária, yellow clutch borrowed by Katka.

Len decentná spomienka na toto poschodie, haha: so Zdenkom a Katarínou. Ja som sa ten večer tešila zo šatov z novej Dust kolekcie Márie Štranekovej, sako s motívom tej kolekcie tiež od Márie, žiarivé "psaníčko" bolo požičané od Katky.


...or more of a Margiela style photo #no faces, courtesy of an artistic (not!) party goer and Zdeno's camera :-)
 On the last, ninth floor was a pop-up shop, but when we got up there, right some time after midnight, it was no longer photogenic, trust me.

...alebo táto foto viac v štýle Margiela #bez tváre, vďaka šikovne nešikovnej účastníčke párty a Zdenovmu foťáku :-)
Na poslednom, deviatom poschodí bol pop-up shop, ale keď sme sa doňho až po polnoci dostali, už dávno nebol fotogenický, fakt.


And my personal celebrity of the night: photographer Ellen von Unwerth! Thanks to Katka's fisheye. Yeah, I am totally starstruck there. It was a great night. While still a few days in New York lay before us... For videos from the night and the collection, click here and enjoy!

A moja súkromná celebrita toho večera: fotografka Ellen von Unwerth! Vďaka Katkinmu fisheye. Áno, som tam ľahko paralyzovaná hviezdnym prachom. Bola to skvelá noc. A to sme mali ešte pár dní v New Yorku stále pred sebou... Videá z noci a z kolekcie nájdete tu, nech sa ľúbi!

14 comments:

  1. najlepšia! ah celé to je také čarovné úplne som sa do toho nachvíľu vžila!

    ReplyDelete
  2. kráasna prezentácia...a najviac ma dostala julian! :D

    ReplyDelete
  3. Celé čarokrásne. Človek si ihneďp raje teleport skrížený so strojom času, aby sa tam nejakým spôsobom ocitol ! :)

    ReplyDelete
  4. ááááách..perfektne odprezentované aj nám...aach :)

    ReplyDelete
  5. waaau! To musel byť úžasný zážitok :) krása

    ReplyDelete
  6. och ten priestor! !! dokonalé

    ReplyDelete
  7. dakujem vam, bol to naozaj mega zazitok, zo srdca prajem zazit kazdemu z vas!

    ReplyDelete
  8. aach toto sú fotky! :)

    ReplyDelete
  9. nádherný nádherný fotky!!!

    ReplyDelete
  10. To musel byt neskutocny zazitok.. A krasne si ho zdokumentovala :)

    ReplyDelete