12/09/2012

Prêt-à-click



Don't you dare to tell me you have all your Christmas presents ready and wrapped! When all weekend instead of cutting out gingerbread cookies, I am cropping pictures. But from tomorrow on, here comes my holiday shopping...

Neopovážte sa mi povedať, že máte nakúpené (a nebodaj) zabalené vianočné darčeky! Keď celý víkend namiesto vykrajovania medovníkov orezávam fotky :-) Ale už od zajtra to bude inak...

1. Lenka Sršňová has a great advent calendar in her online shop, every day revealing a piece with a great prize.
Lenka Sršňová vo svojom online shope na tento rok vymyslela skvelý adventný kalendár, v ktorom každý deň odhalí iný kúsok za výhodnú cenu.

2. This week, don't miss the annual Soda Christmas Bestseller in Bratislava, selling affordable pieces of contemporary Slovak art and supporting young artists. Great original pieces can be also found at trivjednom gallery's Moneyfest.
Tento týždeň si nenechajte ujsť už tradičný Soda Christmas Bestseller v Bratislave, predávajú tam kúsky súčasného slovenského umenie za dostupné ceny a podporujú mladých umelcov. Skvelé originálne kúsky nájdete aj na predajnej výstave Moneyfest galérie trivjednom.

3. Sashe.sk has a fun shopping guide for men making the holiday shopping easier for them.
Sashe.sk má vtipný urýchľovač (a uľahčovač) vianočných nákupov pre mužov.

Bonus: A ak máte pocit, že svojím vianočným nákupom by ste radi urobili radosť ešte niekomu, kto to vôbec nečaká a pritom tú radosť a pomoc naozaj potrebuje, pozrite si darčeky darované predajcami Sashe.sk do dražby organizovanej portálom dakujeme.sme.sk: výťažok z vašich nákupov Orange zdvojnásobí a podporí ním ľudí v núdzi.
Ak máte chuť pomôcť napriamo, všetky príbehy a ľudí, ktorí vašu pozornosť potrebujú, nájdete tu. Prajem krásne predvianočné dni!

5 comments:

  1. Super links & moc se mi libi ta fotka. :)

    ReplyDelete
  2. nakúpené nemám a ani napečené medovníky...zase budem všetko robiť na poslednú chvíľu ako vždy...:)

    ReplyDelete
  3. Vianočné pusinky, pierka....a vianočná romantika môže začať!

    ReplyDelete