12/05/2012

Two years apart, New York

 2012

 2010

While walking around Soho, I randomly happened to come across the same shop on the same street, right opposite of the same cafe, with the same bench (by the way, I love this bench-in-front-of-the-cafe thing, just like my grandma used to sit in front of her house, people-watching, haha). I remembered the bench and the shelf with the books free to take and thought it would be fun to re-create a two years old photograph. Only it Lenard doesn't work in that shop anymore, but Leo does :-)

Ako som sa tak túlala Sohom, narazila som na ten istý obchod na tej istej ulici, hneď oproti tej istej kaviarni s tiež tou istou lavičkou (ináč, túto kultúru lavičiek pred kaviaňami a obchodíkmi veľmi môžem, troška ako na priedomku, len v modernom šate :-). Každopádne, pamätala som si najmä poličku s knihami, ktoré si mohol ktokoľvek zobrať, a mala som chuť tú fotku zopakovať. Akurát Lenard už v tom obchode nerobí, ale robí tam Leo :-)

14 comments:

  1. tiež milujem túto kultúru lavičiek v kaviarni ... u nás ale nič také nieje a to ma mrzí asi by som tam sedela stále ... ale sestra ma v Prahe hneď vedľa vo vchode kaviaren s takými dvoma lavičkami pred kaviarňou a robia tam cez leto strááášne dobré pivko ... hmm iba čo som si pripomenula tohtoročnú jar keď som tam bola naposledy ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kde to je, isla by som si posediet :-))))

      Delete
    2. Je to na Mánesova 20, Prague, ... volá sa to Kavárna Kaaba kúsok na hor odo Václaváku ... :))

      Delete
  2. wow..tak toto je wow!(neviem či sa k tomu dá povedať niečo viac :D )

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ha, spravny postreh, dalsi post bude specially for you :-)

      Delete
  4. tak to je velmi super! :)

    ReplyDelete