12/04/2012

"You look good when you wear it well"


You remember Inka a while ago here on the blog? Fresh out of her fashion studies in London and back to Slovakia, she was quickly approached by Buffet clothing, most known for their urban printed T-shirt. So she put together a line of coats and wraps for them, that I simply love. Like everything that can be worked with, wrapped, styled as you wish. Recently we met up, with Michal from Buffet as well, on one of those days when the light was gone too soon (damn you, winter time!), so just a few pictures.
But the coats are already available at Buffet's online shop, check them out. Bonus: for some reason they are mainly shot on young musicians! :-)
Till the end of the week you can also get your hands on them in Prague at the Design supermarket event. Buffet's ready for you there!

Pamätáte si nedávno na blogu Inku? Len čo čerstvo skončila šúdium módneho dizajnu v Londýne a bola chvíľu na Slovensku, už si ju odchytili z Buffet clothing na spoluprácu. Pripravila pre nich kolekciu kabátov, ktoré mi padli do oka už na prvej prezentácii na Design weekende v Bratislava. Páčia sa mi rovnako, ako čokoľvek, čo sa dá ľubovoľne obtočiť, prehodiť, omotať podľa nálady. Nedávno sme si dali rande, aj s Michalom z Buffetu, presne v jeden z tých dní, keď svetlo začalo tak rýchlo miznúť počas dňa (zimný čas, preklínam ťa!), takže len pár náladoviek. 
Kabáty si ale môžete už pozrieť v online shope, aj s bonusom: väčšina z nich je nafotená na mladých hudobníkoch! Zahrajte si "kto je kto" :-) 
A do konca týždňa ich môžete nájsť aj v Prahe na akcii Design supermarket. Buffeťáci sa na vás pripravovali!
 


My favorite piece from the collection, fits so well!
Obľúbený kúsok, ktorý krásne sedí!




Buffet has recently released a really cool "feel good" video, here. Makes Bratislava look like the place you mostly love :-)

Buffet tiež nedávno pustil von parádne náladové video, klik sem. Bratislave dáva parádnu atmosféru mesta, ktoré sa dá väčšinou aj ľúbiť :-)

8 comments:

  1. uplne naj mega kabaty su to! ja sa na Design supermarket chystam v piatok, tak okamzite ohmatam.. popozeram..a zavolam Jeziskovi,ci mi nedonesie pod stromcek take!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouje, pozdrav tam bandu. a odporucam aj skusat, nie iba hmatat :-))

      Delete
  2. asi začínam šetriť :D

    ReplyDelete
  3. krásne si ich pofotila! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no dakujem, s tym svetlom to bol dost stres....

      Delete
  4. hmmm to videjko je velice do pozitívnej nálady ťahavé. presne tak mám ba rada, je to u ľudoch :) a z tých kabátov šedý dámsky. ale ja by som v tom pri svojej výške 165 vyzerala jak tdpaslík.

    ReplyDelete