1/31/2013

Back from the mountains


Just got back from a week of work in the Tatras, with almost no wifi and even less time for it (or sleep), hence the absence of posts. 
I looove going to the mountains, just as much as I love coming home from them. After a week of functional wear (merino, wind stopper and Gore-Tex all the way) I am always looking forward dressing up, a manicure, heels (that I usually don't really wear) and a date night with my guy, ha! :-) Good to be back!

Práve som sa vrátila po týždni práce v Tatrách, s minimálnym prístupom k wifi a ešte minimálnejším časom na ňu (alebo na spánok), ospravedlňte preto absenciu postov.
Apropó, hory. Tak, ako milujem v nich tráviť čas, rovnako milujem cestu späť. Po týždni maximálne funkčného oblečenia (merino, wind stopper a Gore-Tex sú moje mantry) sa vždy teším na opätky (ktoré ináč nosím minimálne), manikúru, mestský život a rande s chlapom mojím, ha! Je fajn byť späť :-)

4 comments:

  1. tak to verim :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. na hory nejezdím, ale podobný pocit mám vždycky, když se vracím z nějakého výletu ne moc blízko civilizace, obchodů, kaváren atakpodobně :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. proste sme kaviarenske typy, no... :-)

      Delete
  3. Hey! Someone in my Facebook group shared this site with
    us so I came to look it over. I'm definitely enjoying the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers!
    Superb blog and great style and design.

    Take a look at my web blog :: new cellulite treatment

    ReplyDelete