2/05/2013

Bicycle stories: Braňo



Thanks to crazy devoted winter cyclist, a winter edition of bicycle stories is possible :-) The first time I met Braňo was by chance, over a year ago, when he had less tattoos, was in marine stripes and without a bike. Then our paths have crossed again, when it turned out he is really crafty with wood, and helped us to create our little, but perfectly cool kitchen from solid American walnut wood (hopefully I'll be able to show it to you soon here!).
Obviously, he is really crafty with other things as well, like bikes: this one, a German Hercules bought at a flee market - he repaired and polished, but is already thinking about selling and working on other bikes. A restless soul, he is. And one of those people who have a sense of personal style by instinct - without really making any fuss about it or even realizing it completely, they simply cary themselves with style, no matter the circumstances. There. Have a stylish Tuesday!

Vďaka šialeným oddaným zimným cyklistom, ktorý umožňujú fotiť Bicycle stories aj v zime :-) Prvý raz som Braňa stretla asi pred rokom a čistou náhodou, mal vtedy menej tetovaní, námornícke pásiky (ktoré nosí dodnes) a bol bez bicykla. Naše cesty sa stretli zasa, keď vysvitlo, že Braňo je veľmi zručný v práci s drevom, ktoré miluje, a tak nám pomohol vytvoriť našu malú, ale dokonalú kuchyňu z masívneho amerického orecha (verím, že vám ju tu čoskoro ukážem!).
Zručný je aj v iných oblastiach, a tak si hravo opravil a zrekonštruoval pôvodnom nemecký bicykel Hercules, kúpený na burze. A keďže je aj duša nepokojná, už rozmýšľa nad jeho predajom a prácou na bicykli ďalšom. Jeho poznávacie znamenie okrem množstva pribúdajúcich tetovaní: nenútený zmysel pre štýl. Proste sú ľudia, ktorí majú vrodený cit pre estetično a štýl, nech robia čokoľvek. Tak. Pekný utorok prajem!







16 comments:

  1. och najsuper! krasne fotky...ako vzdy...

    ReplyDelete
  2. Bicykel je krásny :) aj niektoré tetovania až na to ucho... :)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Po takovem kolu touzim :)

    ReplyDelete
  4. nech ho nepredáva, úplne sa mu hodí :)

    ReplyDelete
  5. hercules! super!
    a jemine to ucho! :O :)

    ReplyDelete
  6. Obdivujem zimných cyklistov :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. to ja tiez, a zaroven som im za to vdacna!

      Delete
  7. mna zaujali najviac jeho tetovania :)

    ReplyDelete
  8. wow super fotky

    prosím pozri môj blog práve rozbieham
    http://andrea-magazine.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. ale skvělý tetování! a kolo taky :)

    ReplyDelete
  10. Ale ba, Branek je stylovec. A to si mu asi nevidela pokreslenu hlavu :)
    Bratislava je mala!

    ReplyDelete
  11. S tými červenými doplnkami to zaklincoval .)

    ReplyDelete