5/12/2013

Prêt-à-click



Recently got back from a short trip to Londontown and here a secret local tip: The Bridge Cafe on Kingsland Road 15 in Shoreditch. Feels like a movie scene where you can totally lose track of time. They have no web of FB page, so just look into the map :-) Other tips are highly clickable:
 Po krátkom výlete do Londýna mám pre vás tajný miestny tip: The Bridge Café na Kingsland Road 15 v štvrti Shoreditch. Vyzerá ako filmový set a úplne tam môžete stratiť pojem o čase. Nemajú web ani FB stránku, haha, pekne hľadajte v mape :-) Ďalšie tipy sú už klikateľné:

1. If you ever get the chance, go and experience a Secret Cinema event. We did in London. It was very unique, can't tell you more about it though, it's secret, ssssh!
Ak budete mať niekedy šancu, choďte si zažiť Secret Cinema. My sme si to dali v Londýne, ale fungujú aj v iných mestách. Je to neskutočné, ale viac vám o tom nemôžem povedať, je to tajné predsa, pst!

2. To all who want to start working in the fields of design and fashion, a unique opportunity for paid internships at some Slovak labels, look here!
Pre všetkých, ktorí sa priebežne pýtajú a chcú robiť v oblasti módy a dizajnu, pekná platená šanca u niektorých slovenských značiek, tu aha!

3. This Czech book about fashion on my wishlist right now.
Táto česká kniha o móde na mojom wishliste, od-té-raz.

Bonus na Deň matiek: s veľkou láskou a úctou symbolicky nádherná vec od Korben Dallas  s názvom Otec a zimomriavkovým hlasom speváka, krása...

A výsledok giveaway retiazky #mygirls: pre veľký záujem sa giveaway rozšíril o retiazky tri (vďaka adidasu), z čoho mám radosť a tým pádom budú mať radosť aj komentáre 31, 22 a 27 (Monika Sagatova, Veronika Vrabcova a Paulina), congratz!

8 comments:

  1. V Londýně jsem ještě doposud nebyla, ale až tam jednou budu (myslím, že brzy), tak dám na tvé doporučení a půjdu na Secret Cinema! A ta knížka vypadá dost zajímavě, zkusím si ji sehnat a počíst si ve volných chvílích.

    ReplyDelete
  2. To miesto vyzerá tak krásne čarovne, filmovo a aj cirkusovo... :)

    ReplyDelete
  3. secret cinema!!!!!!!!!! TAK TO BY SOM MEGA SLA!! <3

    ReplyDelete