9/04/2013

Then and now, Rovinj


This was my plan for our short little "goodbye summer" trip to the little Croatian town of Rovinj: to find the street my father photographed his girls tons of years ago (around 17? more?!). The street has extremely changed in those years (and honestly, not for the better), but mission accomplished! See the "picture in picture" version of this story on my Instagram, here. Pictures of our trip next up.

Toto bola moja malá súkromná misia počas krátkej rozlúčky s letom v chorvátskom mestečku Rovinj: nájť uličku, v ktorej otec pre mnohými rokmi (asi 17? viac?!) fotil svoje baby. Ulica sa počas tých rokov dosť zmenila (a bohužial nie moc k lepšiemu), ale misia splnená! Na mojom Instagrame nájdete príbeh vo verzii "fotka vo fotke", tu aha. Viac fotiek na ceste.

10 comments:

  1. teeda :) velmi dobry napad.

    ReplyDelete
  2. rovinj milujem :) najmä tie malé zašité uličky, kde maľujú umelci a nakoniec aj výhľad z kostola. krásne mesto, škoda, že som nemala možnosť zažiť ho v časoch, keď ho zažil tvoj ocino :)

    ReplyDelete
  3. milujem rovinj boka som tam 3 krat a je to najkrajsie miesto pre mna

    ReplyDelete
  4. veľmi veľmi sa mi páči tento nápad. :) krasne ste všetky 3 baby :)

    ReplyDelete
  5. super!! skvěle jsi to zvládla. jak tak na to koukám, tak doufám, že taky něco takovýho vyfotím, až se vrátím na nějaké z míst, kde jsem byla, a kde jsem nechala část svého srdce :)

    ReplyDelete