10/07/2013

Prêt-à-click


One last picture from Prague Fashion Weekend where I met the supertalented young designer Petra Ptáčková, living in Prague and Paris, and her otherwordly, fairytale fashion. Plus some highly clickable links for you:
Posledná fotka z Prague Fashion Weekendu a stretnutia so supertalentovanou mladou dizajnérkou Petrou Ptáčkovou, ktorá žije v Prahe a Paríži, a najmä teda vo svojom svete fantazijnej, snovej módy. Plus zopár prudko klikateľných linkov pre vás:

1. Happy from a new, Slovak brand of shoes, Splendix. Made in Slovakia, from natural materials, based on Baťa's traditions. So far only for men, but that's all right, they deserve their own brand :-) Instapic from last week's presentation.
Nová slovenská značka topánok, Splendix, vyrábaná z prírodných materiálov, na Slovensku, v duchu baťovských tradícií. Zatiaľ iba mužské modely, ale však ok, zaslúžia si vlastnú značku :-) Foto z minulotýždňového uvedenia tu.

2. A new local foodie magazine, Pyré, just published its issue zero, beautiful!
Nový slovenský časopis o dobrom jedle, Pyré (to už je aký super názov!) práve uverejnil nulté číslo, krása! A niekedy v decembri má vyjsť prvé regulérne.

3. Some advanced style ladies to cheer up your Monday. Love them!
Na rozjasnenie pondelka: štýlové dámy v pokročilom veku. Parádne sú!

Musical bonus: by Talkshow.
Hudobný bonus: by Talkshow.

4 comments:

  1. Ej, Splendix. Skoda toho nesikovneho mena. Vobec k tym topankam nesedi.

    ReplyDelete
  2. hm, skoda ze nemaju zensku verziu, alebo aspon mensie cislo?...

    ReplyDelete