10/17/2013

Prêt-à-click


Not so traditionally, in the middle of the week, but for very good reasons, a few highly clickable links for you:
Netradične uprostred týždňa, ale z dobrého dôvodu, pár prudko klikateľných linkov pre vás:

1. Run to Brno today, Thursday, if you can. The currator, creative director and beautiful person Olo Křížová is doing a personal presentation of the exhibition, Voliéra (above), at 5 pm. Hope to make it there!
Ak vám opätky vydajú, bežte dnes do Brna, na komentovanú prehliadku výstavy Voliéra o 17.00 hod. Výstavou prevádza jej kurátorka, kreatívna riaditeľka a krásny to človek, Olo Křížová. Ja dúfam v zázraky a zajtrajší výlet do Brna.

2. One week was enough for two new blogs to be born that are already on my favorit's list. Paulina from me&m, who is now studying in Stockholm, just started her fashion blog, The Gradient Skies. Saša, founder mother of sashe.sk, started to blog about her experiences as a new mum (a real one). Love her way of putting things, just not sure if it makes me want to be a mum or not :-)
Stačil jeden týždeň na to, aby vznikla dva nové blogy, ktoré už teraz mám vo svojich obľúbených. Paulina z me&m, ktorá práve študuje v Štokholme, začala písať fashion blog, The Gradient Skies.
A Saša, zakladateľka matka sashe.sk, začala blogovať o svojich čerstvých zážitkoch matky (takej tej ozajstnej). Jej nadhlad a humor na blogu ma veľmi bavia, akurát teraz neviem, či chcem byť niekedy matkou alebo možno nie :-)

3. Don't worry, just discovered some blogs for men as well, really. Like this one about beards and hair and style and all things barber. Or Mr. Porter, a men's fashion online shop.
Žiadne strachy, nedávno som objavila aj blogy pre mužov, fakt. Napríklad tento o holení, bradách, porastoch rôzneho druhu a štýle, tu aha. Alebo tento online shop špeciálne pre mužov, Mr. Porter.

6 comments:

  1. Ajaaj - barber.sk :)
    Teraz neviem, ci sa prestavam holit alebo utekam domov nabrusit britvu :)

    ReplyDelete
  2. The Grandiest Skies prefektný, ostatné blogy, hoci nie som muž a zatiaľ ani matka, ma zaujali. Na brnenskej výstave som bola, zapáčili sa mi najmä minimalistické kúsky v neutrálnych farbách.
    Skvelý výber! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem, super, ze som sa takto trafila :-))) pekny vecer!

      Delete