11/14/2013

All black, at Fashion LIVE!


There were moments during Fashion LIVE! when it felt like being in a different, bigger city during Fashion Week (I am looking at you, Paris. London. New York. Okay, getting a bit too excited here. But really, have you been? Did you feel it? The energy of people gathering, meeting, chatting between the shows outside Stará tržnica?)
Such a moment was when I spotted this lady in black. It was getting rapidly dark in the afternoon, so the pictures are a bit blurred, but since she was one of my favorite persons to shoot that weekend, I have to show her to you. Stylish, gently quiet, layered all black. Please, more stylish ladies like her in our streets!

Počas Fashion LIVE! víkendu boli čarovné momenty, keď som sa cítila ako v inom, väčšom, vyspelejšom, otvorenejšom meste počas Fashion Weeku (Áno, pozerám sa na teba, Paríž. Londýn. New York. No dobre, to už troška preháňam. Ale boli ste? Cítili ste to? Tú energiu ľudí, ktorí sa schádzali, stretávali, rozprávali pred Starou tržnicou medzi prehliadkami?) 
Jeden taký moment bol napríklad, keď som zbadala túto dámu v čiernom. Poobede sa rýchlo stmievalo, takže fotky sú troška neostré, ale keďže ma dáma svojou prítomnosťou extra potešila, musím vám ju ukázať. Štýlovú, tichú krásu, celú vrstvenú v čiernej. Viac takýchto dám do našich ulíc! :-)



5 comments:

  1. milujem kombinacie cierna s ciernou a to vrstvenie. Tie rukavicky a medzi prstami ta cigereta, úplna panička ;)

    ReplyDelete
  2. Cítili, cítili, myslím, že to bolo lepšie ako niekde v Londýne alebo v Paríži, lebo z toho išla úprimnosť a to sa vryje pod kožu :) Na nezaplatenie :)

    ReplyDelete
  3. je to úžasná žena ... moja učiteľka výtvarnej

    ReplyDelete