11/18/2013

Katarina's trench, Bratislava


And speaking of black trenches... here's one worn by Katarina, one of my most favoritest people to meet and shoot. Does anyone remember the very first time (and pictures) when we met, on the street?
I am flipping through all the older and newer pictures for a project and I still love these old ones of her... The beautiful, warm-hearted, multitalented girl... And I am so happy she's now one of the models at Clique Models based in Prague. Congratz (to the agency, of course :-)! See her profile here. Or her blog here.

A keď sme už pri tých čiernych trench-och... tu jeden na Kataríne, ktorú s láskou pravidelne stretávam v meste a fotím. Pamätá si niekto naše úplne prvé stretnutie a fotky z neho
Prechádzam si práve všetky strašie aj novšie fotky kvôli jednému projetku, a tieto prvé Katkine mám stále veľmi rada.... Multitalentovaná, krásna to deva s veľkým srdcom... A veľmi ma teší ma, že je teraz čerstvo v Clique Models v Prahe, blahoželám (agentúre, samozrejme :-)! Jej profil modelky tu. Alebo jej blog tu.



15 comments:

  1. vsade je.. okukana bleh

    ReplyDelete
  2. Ak je bleh synonymum pre super, tak: "count me in"!

    ReplyDelete
  3. všetko sa raz ,,okuká".( ak to človek dovolí) umením je pozerať sa a obdivovať veci / ľudí tak, ako po prvýkrát ( málokto to dokáže ) a myslím , že tí čo to vedia, majú svet krajší a čarovnejší , nie ,,bleh")

    ReplyDelete
    Replies
    1. velmi pekne povedane, sama by som to lepsie nedala :-)

      Delete
  4. bez konkurence! famózní. /hlavně to propojení kabátu a batohu/ :-*

    ReplyDelete
  5. len tak mimochodom - ďakujem za Šťastnú knihu, dnes mi prišla :))

    ReplyDelete
  6. jak to, že jí tak stojí ty vlasy? já s eo to snažím už delší dobu, nebo je rovnou hodit dozadu, ale nedrží! .D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja mám vlásky ako dróty, držia ako ich dám a moc mi okrem toho netreba, toto je decentne zalakované iba .)

      Delete
  7. ona je prostě nádherná a tvoje fotky jí slušej :)

    ReplyDelete