11/25/2013

Prêt-à-click





1. A H&M Home section is opening in Bratislava, Eurovea, this week, here a few pics from the presentation. I love their cushion covers, sheets and other house fabrics so much, I almost fell asleep (thanks to working the previous night till the morning). Check it out in the video (done by the lovely girl in the last picture), here.
H&M otvára Home sekciu tento týždeň v bratislavskej Eurovea, tu pár fotiek z prezentácie. Najviac ma bavia ich poťahy na vankúše, posteľné prádlo a látkové záležitosti vo všeobecnosti (prekvapko :-), až som v nich skoro zaspala (po prepracovanej noci predtým žiadne umenie). Ten tuleň v posteli ku koncu tohto videa z prezentácie som fakt ja, haha. A točila ho slečna na poslednej fotke :-)

2. A beautiful visual diary of a young, successful female film director.
Krásny vizuálny denník jednej mladej, úspešnej filmárky.

3. A very fancy page to flip through, specially if you look for inspiration for gifts. P.S. Dear Santa, if you're desperately looking for a gift for me, you can do so from here for example.
Parádna stránka na browsovanie, najmä ak hľadáte darčekovú inšpiráciu. P.S. Milý Ježiško, ak hľadáš darček pre mňa, môžeš vyberať napríklad tu.

BONUS: Getting high on this song and 24h long music video by Pharrell. Get Happy!
BONUS: Ulietavam si práve na tomto songu a 24-hodinovom videu od Pharrella. Je to super a Happy!

4 comments:

  1. zuziiii!!! :) tesim! krasne videjo :)
    a druha zuzka najviac sexy v zastere! :)) <3

    ReplyDelete
  2. Krásne vankúšiky :)

    www.flowerofpassions.blogspot.com

    ReplyDelete