12/09/2013

Prêt-à-click

 


 


A new favorite coffee place in town: Kava.Bar. Very cozy, stylish and with nice baristas (after living in New York, the co-owners wanted a place to go and have coffe in their Bratislava neighborhood, so they opened their own coffee place. Easy.) One of the things I love here is the selection of drinks and the fact they serve coffee in vintage cups collected over the years. Plus here a selection of highly clickable links for you, because it's Christmas gifts time: 

Nové obľúbené miesto na kávu v meste: Kava.Bar. Malá, štýlová kaviareň s milým personálom (po pobyte v New Yorku hľadali spolumajitelia miesto, kam by mohli chodiť na kávu vo svojej bratislavskej štvrti, až skončili otvorením vlastnej kaviaren. Také jednoduché to je :-). Majú super výber nápojov a baví ma aj fakt, že kávu podávajú v starožitných šálkach, ktoré za roky pozbierali.
Plus ďalšie, prudko klikateľné linky pre vás, zúrivo vianočno-darčekové:

1. A lot of you were asking, and finally Planeta 220's Majka T's are back in stock, look!
Mnohí ste sa pýtali, a teraz konečne sú dotlačené tričká s Majkou, z Planéty 220, tu aha!

2. In love with these porcelain Christmas tree toppers by Simona Janišová. I think our Christmas tree this year will be white. With hints of red and silver.... Speaking of Christmas decorations, this Czech online shop has tons of Nordic inspired, beautiful stuff, aaaah!
Som do týchto porcelánových hviezd na vianočný stromček od Simony Janišovej. Mám pocit, že náš tohtoročný stromček bude biely. S dotykom červenej a striebornej... A keď sme už pri tých vianočných dekoráciách, tento český online shop má nádherné veci v severskom štýle, dovi.

3. Once you stop shopping, here is a question? You remember Kamila on this blog, right? These are her articles about sustainable fashion. Well, she'll be in Bratislava the next weekend, speaking about the topic, during the Christmas showrooms at Kontakt, all info here.
Keď donakupujete, rýchla otázka: pamätáte si Kamilu na tomto blogu, však? Toto sú jej články o trvalo udržateľnej móde. Navyše, ďalší víkend bude v Bratislave a počas Vianočných showroomov v Kontakte bude mať prednášku na tému, komplet info tu aha.

BONUS: I am always happy to see things moving around street and style. There is a new streetstyle/fashion blog in town, done by the lovely young photographer Ľubica Martincová. Start stalking The Stalker :-)
BONUS: Vždy ma poteší, keď sa hýbu veci okolo streetu a módy, a vznikajú nové projekty. Potešil aj nový streetstyle/fashion blog, projekt veľmi šikovnej a milej fotografky Ľubici Martincovej. Stalkujte Stalkera :-) 

9 comments:

  1. jeeminenky tam musíím!! :)

    ReplyDelete
  2. Dík za inšpiráciu :) Tvoje "prêt-à-click" sú prudko klikateľné :)

    ReplyDelete
  3. rozkošná kaviareň :) btw, moc Ďakujem za stránku http://www.nordicday.cz/ a teraz chcem ísť do Škandinávie!

    ReplyDelete
  4. Veľmi príjemné miesto na voľné chvíle i prácu, ale mne naopak tie šáločky vadili (nezapriem v sebe toho chorobného kávičkára) :)
    Obsluha veľmi dobrá, miesto super (milujem zvuk rachotiacej električky) a vkusný interiér, ktorý našťastie nepripomína domček pre bábiky.

    U mňa to je na 8/10 :))

    ReplyDelete
  5. klikám a radujem sa o sto šesť ako stále

    ReplyDelete
  6. breakfast to have a nice day :D

    ReplyDelete