2/17/2014

London Fashion Week moments


Hiya! A quick photo report from LFW, courtesy of Slovak Fashion Council. Together with my Slovak fashion and showbiz journalist friend, Zdeno, we enjoyed it to the max: with a touch of working and tons of inspiration.

Čauko a prvé fotomomenty z LFW, na pozvanie Slovak Fashion Councilu. Spolu so slovenským módnym a showbiz novinárom a kamarátom Zdenkom sme si ho užili ako sa dalo: troška práce a kopec inšpirácie.





Thankfully, street style photography at Somerset House didn't get as crazy as at my Paris experience, guess everyone was more polite in a British way :-)

Sekcia lovcov street style fotiek bola pri Somerset House menej šialená ako pri mojej parížskej skúsenosti, asi zaúradovala britská slušnosť :-)
 



We managed to have a look at the Designer Showrooms at Somerset, a very enriching and colourful experience with a touch of champaign, darling. More pictures from that evening later on.

Preskúmali sme Designer Showrooms v Somersete, čo bol veľmi poučný a pestrofarebný zážitok, s kvapkou sektu, darlings. Viac fotiek z toho večera je na ceste.



This girl was promoting the Liz Black show we got invitations to. So we waited in the windy line to get into the performance at Freemasons Hall and then enjoyed the show, inspired by Salvador Dalí.

Táto dievčina robila promo prehliadke značky Liz Black, na ktorú sme dostali pozvánky. Tak sme si vystáli veterný, studený rad pre Freemasons Hall a užili si performance inšpirovanú Salvadorom Dalím.











One of our London highlights: the Isabella Blow exhibiton, it was just beauty and fashion overload, so perfectly done, don't miss it if you have the chance.

Jeden z londýnskych highlightov: výstava Isabella Blow. Bol to neskutočná dávka krásy a módy, dokonale nainštalovaná, ak budete mať príležitosť, nenechajte si ju ujsť.


And another highlight and the main reason of our London stay: The International Fashion Showcase, held by the British Fashion Council. Introducing emerging designers from all over the world, including Slovakia and the Czech Republic. Coming soon.

A ďalší highlight a hlavný dôvod cesty do Londýna: International Fashion Showcase, v organizácii British Fashion Council. Event predstavujúci mladých dizajnérov z celého sveta, vrátane Slovenska aj Českej republiky. Tiež čoskoro tu.

16 comments:

  1. ách skvělé fotky doufám, že se taky někdy podívám na lfw

    ReplyDelete
  2. nejosobitější fotoreport ze všech LFW reportů. fakt super!

    ReplyDelete
  3. Jsem rada, ze jsem te konecne poznala a takova nahodicka...ja mam hrozny skluz s fotkama, ale vypadala si uzasne, takze te hodim na blog...at tam mame nejakou Slovenskou reprezentaci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mna to tiez potesilo, paradna nahoda :-) See you :-*

      Delete
  4. skvely report! chcela by som sa spytat, ked si v londyne, kde byvas a za aku cenu? niekedy by si nam mohla dat nejake prakticke turisticke tipy z tvojich ciest:-) vdaka za odpoved!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, zhodou okolnosti s Londynom ti nepomozem, akurat tam byva dost kamaratov/znamych, takze nas vzdy niekto prichyli... Ale raz sme spali v sieti hotelov Premier Inn, a to bolo cenou aj vybavenim velmi v pohode, a dost casto maju akcie na early booking, skus ich najst...

      Delete
  5. a ta plastova pani, to je co? :)

    ReplyDelete
  6. Tvoj kabát vyzerá úplne super! Občas by ma potešilo vidieť aj to, čo nosí Tonbogirl! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. o, dakujem, momentalne moj oblubeny kusok :-) Mno, a vsak na FB obcas vidno :-)

      Delete