3/18/2014

Love Stuff: THIS ring


My unbelievable guy made me this ring (yes, he made it, not only the design, but the thing itself, with the help of his blacksmith master and a friend studying jewellery. Unf.....gbelievable). It is my absolute favorite thing right now, right in the middle of my gold phase that's probably here to stay (oh, here about my gold phase).
How can you say NO to something like this?! Well, I did say YES (yaaaaay! :-) And because the summer is coming, there is a new label/tag I am starting to use under some blog posts that says "wedding", meaning there will be a few articles on this topic. BUT! Since I have always had a reserved feeling about weddings, I do not posses any collection of pictures, links to blogs, webpages, picture galleries with inspiration and that's what I need right now!!! If you do have some, please share, send me your inspiration, thank you very much beforehand (with this particular hand, haha).

Môj neskutočný chlap mi vyrobil tento prsteň (presne tak, vyrobil. Teda vymyslel dizajn a pomocou svojho kováčskeho majstra a kamarátky šperkárky ho vyrobil. Neskutočné.) Momentálne je to moja absolútne obľúbená vec, presne uprostred mojej zlatej fázy, ktorá asi len tak skoro neskončí (ozaj, o tej zlatej fáze tu viac).
Na toto sa nedá povedať NIE. Tak som povedala ÁNO (wueeeeeej! :-) A pretože ide leto, na blogu pribudne nový label/tag "wedding" pod niektorými článkami. ALE! Keďže som nikdy nebola zarytý svadobný snílek, nemám slušnú zbierku fotiek, linkov na blogy, weby na túto tému a teraz to potrebujem! Ak viete o dobrých zdrojoch plných inšpirácie, sem s nimi, podeľte sa, prosím, budem vďačná! Krásne dni prajem!

38 comments:

  1. Pockej, takze on ti navrhl a vytvoril prsten, kterym te pozadal o ruku??? Tak to je ta nejromantictejsi a nejvic cool vec ever! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. súhlasím so simple meme! žeby najoriginálnejšia žiadosť ever? :D gratulujem a teším sa na wedding príspevky :)

      Delete
  2. jheeej, gratulujem!!! musis byt velmi stastna :)
    super napad,uzasna realizacia... vela stastia k organizovaniu
    a velmi sa tesim na tag "wedding" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujeme, dakujeme, podla mna netusim do coho lezieme s tym organizovanim, ale bude sranda :-))))

      Delete
  3. jooj, gratuluju :) prstýnek je krásný!
    mě se minulý rok vdávaly tři kamarádky, takže mám inspiračních obrázků a nápadu plnoooo (plny pinterest hlavne :D)
    http://www.pinterest.com/eppesrades/micharosta-svatba/
    http://greenweddingshoes.com/
    http://www.stylemepretty.com/
    http://www.greylikesweddings.com/
    (ale prohlizet opatrne, je tam velke mnozstvi kyce! :D)

    ReplyDelete
  4. Gratulujem! A jednoznačne inšpiráciu nájdeš na http://ruffledblog.com/, je tu aj množstvo linkov na ďalšie stránky. Najlepší wedding blog :)

    ReplyDelete
  5. ruffledblog.com, mojasvadba.sk sa radsej vyhni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. teda len tomu druhemu sa vyhni, ten prvý je naj! :)

      Delete
    2. pochopila, dakovala! :-)))

      Delete
  6. http://www.theweddingdreamteam.sk/ :) zatiaľ najkrajšie čo som videla...

    ReplyDelete
  7. Pravidelne citam tvoj blog a fb a tato sprava ma uplne dostala a ten napad s prstenom:) som si zaryla do draheho ze aha aha aki chlapi existuju;)))
    A by ma zaujimalo ci ste stanovili aj datum, alebo len tak predbezne zbierate ispiracie na svadbu?:) k tebe by sa mi hodilo nieco ludove tak skus pozret archiv sashe, ked mali suytaz o naj svadbu;) tam je vela inspiracie:))

    ReplyDelete
  8. https://www.facebook.com/moruskadizajn niečo slovenské...ale inak by som ti odporúčala tiež spomínaný ruffledblog.com, alebo ešte http://www.elizabethannedesigns.com/blog/
    a prsteň je krásny :) želám veľa lásky

    ReplyDelete
  9. ahoj, mne sa pacia niektore napady z tohto blogu
    http://www.abeautifulmess.com/
    pod tagom wedding sa skryvaju celkom pekne napady, mne sa strasne pacil napad na Guest Book z intax mini fotiek tu- http://www.abeautifulmess.com/2012/01/our-handmade-wedding-guestbook.html
    vesele pripravy zelaam :)
    kaja

    ReplyDelete
  10. jj Moruska je fajn, aj ostatne. este by som pridala http://urbanwedding.com/photography a napriklad http://www.theknot.com/ trosku mozno mimo nas, ale oplati sa :-) kukni aj pinterest, tam je vela zaujimavych veci :-)

    svadba je super, my sme mali malinku, ale zopakovala by som si ju hned. Budes krasna a stastna nevesta aj bez tych webov :D :-)

    ReplyDelete
  11. gratulááááácia a obrovská najväčšia na svete. :) už keď som videla fotku prsteňa hovorím si v hlave - svadba :) ešte raz gratulujem :)

    ReplyDelete
  12. http://www.zahumensky.com/svadba/index.html

    ReplyDelete
  13. :) stískam a teším sa z takéhoto počinu :*
    a posielam krásnoty ktoré mi utkveli v pamati :*

    http://blog.freepeople.com/tag/wedding/

    ReplyDelete
  14. Gratuluju!!! To je krasny! My segre ke svatbe taky manzel vyrobil prstynky :)

    ReplyDelete
  15. Aaah - the wonderful world of weddings. It's all about collecting ideas on Pinterest & for floral inspiration, check out my site :) www.que-tee.com
    Congratulations!!

    ReplyDelete
  16. Gratulujem :) mas teda originalneho chlapa to sa musi nechat :) (originalita spojena s vkusom = uspech zaruceny :) tip na blog http://www.oncewed.com/ neviem ci je top ale odkedy som nan natrafila pravidelne si ho prezeram ;)

    ReplyDelete
  17. jonaspeterson.com

    ReplyDelete
  18. ja mam skoro vsetky inspiracie z pinterestu, tam je toho az az :)))

    ReplyDelete
  19. tak este raz gratulujem !
    a ehm, my ked sme sa brali (o mesiac 10. vyrocie. omg?!!:)) som ani netusila, co blog je, takze v tomto smere neporadim.
    ale uzite si pripravy!

    ReplyDelete
  20. gratulace moja! krasne to je!

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Krome toho, ze je ten prsten naprosto dokonalej, jsem jeste uplne rozcarovana z toho, ze to tvuj drahy vyrobil DIY! To je opravdu MUZ! Congrats :)
    (Thea)

    ReplyDelete
  23. Srdecne gratulacie! Uznavam, organizacia svadby je zahul, ale netreba sa nechat zomliet systemom, kopec veci si mozete spravit DIY a kopec tradicii mozete proste odignorovat. Tu je link na moj inspiracny pinterest http://www.pinterest.com/tatanicka/w/, nasu svadbu som ladila do 50.rokov, teba si skor predstavujem ako modernu minimalisticku nevestu.

    ReplyDelete
  24. Mariko moc vám gratuluju! uplně mám z toho radost! a tak krásnej prsten! nemůžu se dočkat všech postů s wedding tag :)

    ReplyDelete
  25. gratulujem, som zvedavá v akom štýle bude vaša svadba :)

    ReplyDelete
  26. Gratulujem! prsteň je úžasný!

    ReplyDelete
  27. miluji minimalistický design

    ReplyDelete
  28. http://futurewedding.tumblr.com/ na svatby moc nejsem, ale zrovna jsme na tumbleru natrefila na tenhle a nemůžu se přestat koukat.

    ReplyDelete