7/13/2014

Invitation: TOMS loves Kapsula.


There was one more thing that happened before the wedding that I didn't really have time to tell you about (but definitely will do so soon), but point is: meet Kapsula. The first pop-up studio in Bratislava, housed in a recycled shipping container and based on ŠAFKO (Šafárikovo square). Kapsula will be regularly hosting themed pop-ups and exhibiting and selling local and international brands.
Most importantly right now: until the end of July, Kapsula is hosting the iconic shoe brand TOMS, which means that for the first time in Slovakia you can buy a wide range of TOMS. Here some pictures from the recent opening.

Ešte jedna vec sa udiala pred svadbou, a tiež som nemala moc času vám o nej povedať (ale urobím tak čoskoro), hlavné ale je: zoznámte sa, toto je Kapsula. Prvé pop-up studio v Bratislave, ktoré sídli v recyklovanom lodnom kontajneri na ŠAFKU (Šafárikovo námestie). Cieľom Kapsule je pravidelne prinášať tematicky zaujímavé pop-ups a vystavovať a predávať lokálne aj zahraničné značky. 
V tejto chvíli je ale najdôležitejšie, že v nej práve prebieha pop-up s číslom jedna: do konca júla v nej môžete po prvýkrát na Slovensku kúpiť ikonickú značku topánok TOMS. Tu pár fotiek z nedávneho otvorenia.








Kapsula summer opening hours: Mon-Fri: 12 p.m. to 8 p.m., during the weekends: 2 p.m do 6 p.m. All other information you can find on its fan page, here.
Right now, we are happy to invite you to get to know the brand and the whole ŠAFKO with its other shops. More information on the event right here. Looking forward to meet you!

Kapsula má v lete otvorené Pon-Pia: 12.00 až 20.00 hod., cez víkendy: 14.00 až 18.00 hod. V prípade zmeny dáme vždy vedieť na fan page Kapsula, tu aha
A tento utorok vás srdečne pozývame na zoznámenie sa so značkou TOMS, aj celým ŠAFKOM a ostatnými kontíkmi a značkami. Viac info o event nájdete na tu. Tešíme sa na vás!

4 comments:

  1. super nápad!
    Tu v Londýne je niečo obdobné, pozri BOXPARK, super vymyslený koncept s kontajnermi, kde sa nachádzajú okrem super zariadených obchodov aj "reštiky¨.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ano, ano, boxpark je pre nas velka inspiracia, mame nakukane, dakujeme :-)

      Delete
  2. Tak to je parááádne ! Veľmi rada by som tam šla len je to ďalekoo /na bicykli by som tam nedošla ani za 3 dni :D ... Veľmi sa mi páči tento "projekt" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to neva, daj si biketrip, budeme ta cakat :-))))

      Delete