2/22/2015

Prêt-à-click




A look back at the F&F spring/summer presentation, well, because spring/summer is coming! Hopefully. I'll just ignore those little snowflakes I see on the weather forecast charts... Anyway, at F&F I am looking forward lots of whites, nudes, beige, with a touch of black... kind of city safari style. Speaking of the british F&F label, here some highly clickable british links for you:
Pohľad späť na prezentáciu kolekcie F&F jar/leto, ale vlastne zároveň aj pohľad (dúfam, že iba pár týždňov) vpred, lebo jar/leto je už dúfam za dverami. Tie malé ikonky snehových vločiek v predpovedi počasia odignorujem a idem sa tešiť z ľahšieho kroku a materiálov. V F&F to bude veľa bielej, pieskovej, troška čiernej, lietajúce materiály a vzdušné strihy... tak troška mestské safari.
A keď už sme pri britskej značke, tu aj pár prudko klikateľných, akožebritských linkov:

1. In case you're in London now, don't miss the chance to have a look at the International Fashion Showcase. Slovakia is not participating this year, but the Czech installation looks amazing. All infos here.
Ak ste práve v Londýne, nenechajte si ujsť šancu pozrieť si mladých dizajnérov vrámic International Fashion Showcase. Slovensko sa tento rok nezúčastnilo, ale česká inštalácia vyzerá super. Všetky informácie nájdete tu.

2. In case you are not in London now, here you can watch the catwalks live. Until Tuesday.
Ak ste práve kdekoľvek inde ako v Londýne, tu môžete vidieť live prenos z prehliadok LFW. Až do utorka.

3. In case you are from (for example) London, coming to Bratislava, here a fresh new, nicely illustrated guide to the hip places to eat, drink, shop, watch, hang out. Available at tourist and information offices.
Ak ste (napríklad) z Londýna, a prichádzate do Bratislavy, pozrite tohto čerstvého, veselo ilustrovaného sprievodcu miestami, kde by ste mali ísť jesť, piť, nakupovať, prechádzať sa, pozerať sa, byť. K dostaniu v turistických informačných centrách.

Bonus (only in Slovak): vo februári som bola pozvaná do talk show Flóóór, a napriek nervozite (hneď vedľa sedel skvelý Robo Roth a spievali Bloom) som si to nakoniec celkom užila. Ak máte čas a chuť, záznam si môžete pozrieť tu. Ďakujem Michaelovi za pozvanie!

4 comments:

  1. vo Flóre si bola superská! :)
    http://elisfrencis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. jej, dakujem, asi mi troska odlahlo :-)

      Delete
  2. skvelá Marika, skvelý Robo, ach. :)

    ReplyDelete