4/28/2015

Petra, Bratislava


If you love all black get-ups (really, who doesn't? Well, apart from Anna Wintour of course), this is for you. They are very easy to get used to and wear all the time and combine, plus they make you look professional and artsy, haha. But what do you do when springtime comes? Keep wearing black or put it away or try to transition to ligher colours? Personally, I love Petra's take on it - still keeping the basic layer lean and black, just add a touch of neutral layer and colourful sneakers.

Ak máte radi celočierne outfity (veď kto by nemal? Dobre, možno okrem Anny Wintour), toto je pre vás. lebo sa na ne ľahko zvyká, ľahko sa kombinujú, dobre sa v nich cítite a navyše vám prepožičiavajú taký veľmi profesionálny a fancy umelecky look, haha. Keď však udrie jar, čo s nimi? Nosiť čiernu ďalej, odložiť ju bokom alebo sa pokúsiť o elegantný prechod k jemnejším tónom? Osobne ma baví Petrine riešenie - stále si drží čiernu pri tele, ako spodnú, základnú vrstvu, ktorú doplnila neutrálnou hornou vrstvou a farebnými teniskami.


Petra is a well known freelance photographer and I thank her for taking my picture (of course it is my profile picture on FB right now) for the current edition of FORMEN magazine, for a feature about men's style. They did a throughout and extensive job, check it out if you can.

Petra je známa profesionálna fotografka a ja jej vďačím za portrét (jasné, že ho mám ako profilovku na FB), ktorý nafotila pre aktuálne vydanie magazínu FORMEN, do časti o stave pánskej módy v ČR s SR. Je to naozaj rozsiahly, dobre spracovaný materiál, ak sa k nemu dostanete, odporúčam.

4 comments: