12/31/2015

Pffff... 2016


2015 brought the biggest change in my life, little M. My pregnancy seems like an old memory, while every day I am facing the new challenges of motherhood, still. Still in the minimalist theme. Our Christmas was minimalist too. Kind helpful hands did the cleaning,
the Christmas baking was fantastically done by Heaven itself  ("nebo" means heaven) and our tree was decorated only by lights and ceramic birds by Simona Janišová.
Yes, I sleep less, photograph less, and blog less, which you may have noticed. It seems a natural, temporary situation when your rhythm and possibilities are depending on the needs of a little human. The cutest one, might I add. (of course I am a realistic mother, I DO have the cutest baby, ha).
And there are already new ideas, new possibilities luring, waiting for their time. 
So PF 2016! May yours be filled with love, beauty and creativity!
 
2015 bol rokom asi najväčšej zmeny v mojom živote, prišla doňho malá M. Tehotenstvo mi príde takmer ako dávna spomienka, ale nové výzvy materstva riešim neustále. Stále som v téme minimalizmu. Aj Vianoce sme mali tento rok minimalistické. Upratali šikovné pomocné ruky, fantasticky nám napieklo samo nebo, a na stromčeku sme mali iba svetelnú reťaz a keramických vtáčikov od Simony Janišovej.
Áno, spím menej, fotím menej, aj blogujem menej, čo ste si asi všimli. Beriem to ako prirodzený, prechodný stav, keď vám tempo a možnosti určuje malý človek. Ten najkrajší, dodávam. (Jasné, že som realistická matka a mám najkrajšie dieťa.)
Avšak v hlave už víria nové nápady, smery a možnosti, ktoré lákajú, zrejú a čakajú na svoj čas. 
Tak PF 2016! Majte ho krásny, láskavý a tvorivý.

7 comments:

  1. krásný nový rok! hodně lásky a spokojnosti!

    ReplyDelete
  2. Tak prajem krásny nový rok !

    ReplyDelete
  3. vela radosti z materstva a tvorivej prace!akej znacky je prosim nosic na fotke? Konecne nejaky, co vyzera dost obstojne:-):-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, dakujem krasne :-) Nosic je Storchenwiege a presne preto som si ho vybrala, toto je najdecentnejsie farebne prevedenie

      Delete